2777
2789
عنوان

این بدشانسی ها عادیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 21 پست
ممنون رفتگانتون ببینید زندگی و انتخابات و سرنوشت مادرم شاید کمی زمینه ساز زندگیم باشه اما من ی ادم د ...

پیشنهاد من اینه یه سر برو پیش یه آدم موکلدار ببینتت. دیگه خیالت راحت میشه ک کسی طلسمت نکرده 

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

پیشنهاد من اینه یه سر برو پیش یه آدم موکلدار ببینتت. دیگه خیالت راحت میشه ک کسی طلسمت نکرده

داییم خودش دعانویسه و ما الان باهم دشمنیم 😂

البته من اعتقادی ندارم چون اگ کاره ای بود زندگی خودشو جمع میکرد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییم خودش دعانویسه و ما الان باهم دشمنیم 😂البته من اعتقادی ندارم چون اگ کاره ای بود زندگی خودشو جم ...

ببین نمیخام وقتتو بگیرم ذهنتم درگیر کنم .دعانویس با فردی که موکل دار هست فرق داره 

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

ببین نمیخام وقتتو بگیرم ذهنتم درگیر کنم .دعانویس با فردی که موکل دار هست فرق داره

اینم میدونم ولی خدا ازهمشون بالاتره من سپردم ب همون

۱ : یا واست دعا گرفتن ( منظور دعای قرآنی و شرعی نیست ) منظور دعای بد ، دعای سیاه ، طلسم سیاه ، جادوی سیاه هست ) { ینی یکی رفته پیش جادوگر پول داده واست دعا گرفته خریده }، گیرنده ی جادو همیشه از آشنایان هست و ۹۷ درصد زن است ( اون‌ زن ۹۹ درصد با شخص نسبت همخونی نداره و به ترتیب زن عمو ، زنداداش ( و مادر یا خواهرش ) ، زندایی ، حتی همسایه ، زن عمو زندایی بابا و مامان و شبیه ایناس (( البته گاهاً همخون هم همدستاشن مثلا مادر و دختر ( زن عمو و دختر عمو )

۲ : یا اسمت در دسته ی حادثه ساز ( یا همون دسته ی حادثه آفرین ) قرار داره [[[ حادثه ساز عالی ||| حادثه ساز معمولی ||| حادثه ساز متضرر : فرقی نمیکنه ]]]

۳ : هر دو 

۴ : هیچکدام 

لازم به دکره 

ادامه 

۱ : یا واست دعا گرفتن ( منظور دعای قرآنی و شرعی نیست ) منظور دعای بد ، دعای سیاه ، طلسم سیاه ، جادوی ...

ممنونم