2777
2789

مغازع آرایشگری کارش واقعا عالیه...

حقشه درآمدی بالا..

فقط چه راهکاری برای جذب مشتری یااصلا رفتن مشتری دارید؟

دخترباس تودل بروباشه😜                             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیج و ویدیو های ترند بسازه .

پیجش بره بالا مشتری فراوووون میاد این روزا مجازی حرف اول رو میزنه توی معروف شدن.

تو اینستا سرچ کن و از پیجا ایده بگبر

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اخلاقش با مشتری خب باشه هم خودش دوباره برمیگرده هم مشتری میاره

خب ۲روزه که بازه البته ازعصر مثلا۲سااعت بوده

ولی فقط ۲یا۳تا مشترری داشته

دخترباس تودل بروباشه😜                             
نمیدونم فقط اومدم بگم خیلی خوحالم براتون ان شالله پر برکت باشه♥️

انشاالله مرسی عزیزم فقط میتونم بگم دعا کنید برامون کلییییی سختی کشیده دوره و ...فلان و کلی هزینه انشااله هدر نره تلاشش

دخترباس تودل بروباشه😜                             
پیج و ویدیو های ترند بسازه .پیجش بره بالا مشتری فراوووون میاد این روزا مجازی حرف اول رو میزنه توی مع ...

ممنون آره راست میگید

ولی شوهرمن خیلی زیاد اهل اینستا نیس چیکارکنیم؟😵‍💫

دخترباس تودل بروباشه😜                             

مغازه برا خودتونه؟؟خب خوش اخلاق و برخورد خوب با مشتری.نرخ پایین گرفتن اوایل کار.دکوراسیون شیک داخل مغازه.مخصوصا آرایشگری باید تمیزی و نظافت رعایت بشه و اینو مشتری ببینه ک درواقع یه نوع احترام در حق مشتریه.میتونید پیج هم بزنید برا تبلیغات.کارت هم ک پخش میکنید.باید تایم بیشتری مغازه بمونه مخصوصا شبا بیشتر تا مشتری بیاد 

ممنون آره راست میگیدولی شوهرمن خیلی زیاد اهل اینستا نیس چیکارکنیم؟😵‍💫

باید اهل اینستا بشههععه😂

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!