2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این دنیا چقد بی ارزشه دلم واس آدما میسوزه نمی‌دونیم چه بلایی سرمون میاد خیلی وحشتناکه😭حیف جوونا

واقعا 

بخدا انقد هیکلی و چاق بود الان شده مثل چوب کبریت لاغر و ضعیف 😭

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اینو دوسه ماه نهایت وقت دادن گفتن نمی مونه 😭😭من نزدیکش نیستم ولی با گوشی حرف می‌زنیم باهاش صداش مث ...

ب پدرم گفتن نهایت سه ماه زنده میمونه دیگه یک ماه آخر رفت تو ی عالم دیگه از چیزای میگفت ک من نمیدیدم و نمیفهمیدم وباخودش حرف میزد 

ن اینکه دیونه شده باشه ها میگن داره روحشون از بدن جدامیشه 

و کسانی ک کنارشون باشه قشنگ‌متوجه میشن .رنگشون ب سفیدی میخوره و ساکت میشن و تازه درداشون هم ساکت میشه 

پدرمن ک اینجور بود .ی نفر دیگه هم ک هم دوره بابام شیمی درمانی میکرد همینجوری شد و بعد فوت کرد متاسفاته 

از ی نفر پرسیدیم گفت اینا اون دنیا رو میبینن و نمیتونن برای اطرافیانشون بیان کنن و دارن اماده میشن ک برن اون دنیا 

البته اینا رو بعد از فوت پدرم پرسیدم 

خدا کنه طرف مدد نظر شما شفا بگیره

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

چندسالهشه شاید دیر رفته واس درمان 💔

نه خیلی زود فهمیدن اتفاقا 

کلی شیمی درمانی و عمل و... 

هیچی فایده نداشت پارسال این موقع فهمیدن امسال دیگه جواب کردن 

ب پدرم گفتن نهایت سه ماه زنده میمونه دیگه یک ماه آخر رفت تو ی عالم دیگه از چیزای میگفت ک من نمیدیدم ...

خدا رحمتشون کنه پدرتو😭😭😭چجوری تحمل کردین من فامیل درجه سه میشه برام ولی داغونم استرس دارم هرروز با صدای زنگ تلفن 

دایی من سرطان معده داشت چندسال پیش عمل کرد خوب شد گفتن زود اومده وگرنه درمان جواب نمی‌ده خدا رحم کنه ...

خداروشکر که خوب شد انشالله همیشه سالم باشه 

خدا رحمتشون کنه پدرتو😭😭😭چجوری تحمل کردین من فامیل درجه سه میشه برام ولی داغونم استرس دارم هرروز ب ...

موهای سرمون سفید شد من خودم با قرص اعصاب و روان سرپام 😞

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔