2777
2789

بچه ها حسادت های جاریم ب من خیلیییییییی علنی بود همیشه خیلی زیاد همیشه رو بازی میکنه

جوریکه همه میفهمیدن و از اینکه من جوابشو‌نمیدادم هیچوقت بهم دلداری میدادن

فقط ی روز مادرشوهرم ی چیز گفت ک من متوجه شدم علت اینهمه کینه و‌حسادت وحشتناکش بهم چیه

مادرشوهرم گفت فلانیو(شوهرم)برا خواهر کوچیکترش در نظر داشت

و‌من گفتم من  از ی لیوان دوبار آب نمیخورم

دقیقا همین اصطلاحم گفت 

بچه ها ب جون خودم من سال تا سال دکتر نمیرفتم 

مثلا بعد ۴سال فقط موقع کرونا ی بار رفتم سرم زدم

بقیشو‌تو‌کامنت میگم از خوندن خسته نشین

بدون استثنا من هر روز مریضم هررررر روز 

از دکتر قلب و‌متخصص گوارشو پزشک عمومیو روانپزشکو و روانشناسو همهههههه رو رفتم هیچکس نتونست مشکل منو حل کنه

تپش قلب شدید میگیرم چند بار در طول روز لرز میاد سراغم

شباکابوس میبینم 

بی دلیل بار ها و‌بارها در روز مثل بچه دو ساله لبم میلرزه و‌گریم میگیره سریع میرم دسشویی کسی نبینه نمیدونم حتی علت گریم چیه

همه اینا ب کنار

فقط اضطراب و‌دلشوره شدید الکی داره منو از پا میندازه

لاغر شدم

اشتها ب غذامو از دست دادم

علتشونو نمیفهمم 

من چیکار کنم؟

بچه ها تموم لحظه هام جهنمه 

چیکاز کرد با زندگیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت ینی چی مثلا چیکار کرده که میگی علنی حسادت میکنه؟ کلا زنا توهم حسادت دارن هرکی بهشون چپ نگاه کن ...

عزیزم من اینهمهههههههههه آدم دورم هستن یک نفرشونو تهمت نمیزنم نمیگم بهم حسادت کرده

چون نمیکنن اگرم بکنن تو روم نمیکنن

این آدم تو حسادت جنون داره اینو همهههه میدونن بخدا از زبون حداقل ۵نفر تو خانواده شوهرم شنیدم این از قدیم اینجور بوده ما فک‌کردیم بزرگ شه بهتر میشه ولی بدتر شد

چون کم سن بود ازدواج کرد

عزیزم من اینهمهههههههههه آدم دورم هستن یک نفرشونو تهمت نمیزنم نمیگم بهم حسادت کردهچون نمیکنن اگرم بک ...

اگه مطمئنی کاری کرده برو پیش آدم مطمئن باطل کنه...خیلی باید بدذات و حسود باشه که همچین کاری کنه ،خدا میدونه 

حسادت ینی چی مثلا چیکار کرده که میگی علنی حسادت میکنه؟ کلا زنا توهم حسادت دارن هرکی بهشون چپ نگاه کن ...

عزیزم من مسافرت میرم برمیگردم باهم علنی قهر میکنه تا چند وقت بعد خودش خوب میشه بمرور

اگ ب خودم خیلی برسم اخم و‌تخم میکنه اونروز حتی ی وسیله ی بار ازش خاستم ازشدت حرصش ب سمتم پرتش کرد

من حسابدارم 

اون دیپلمم حتی نداره رفت دوره حسابداری دید اصلا خودم کمکش کردم و‌ تشویقش کردم 

مشکلی با این مدل کارهاش ندارم

ولی بم میگه برو خداتو شکر کن تو دور نامزدی چندبار مسافرت رفتی شوهر من ک منو از شهر بیرون نمیبره

فلانی ماشالا مناسبتا ک برات کم نمیذاره

ب حالت بد و داد اینارو میگه

من تولدش براش ی پک لوازم آرایشی گرون خریدم

تولدم برام ی تیشرت خیلیییییییییییییییی زشت دسته دوم اورد ک حتی مطمئنم نخریدش فقط میخاست بهم بی احترامی کنه دلمو بشکونه دلش خنک شه

اگه مطمئنی کاری کرده برو پیش آدم مطمئن باطل کنه...خیلی باید بدذات و حسود باشه که همچین کاری کنه ،خدا ...

عزیزم کارهاش و‌حرکاتش انقد زیاده ک صد صفحه میتونم برات تایپ کنم 

من همیشه دنبال چرایی رفتارش بودم 

تا اینکه مادرشوهرم گفت این شوهرتو برا خواهر کوچیکش در نظر داشت پیشنهادشم داد ما مخالفت کردیم