2777
2789
عنوان

شوهرم بچه خیالی داره

832 بازدید | 51 پست

خانما ما وضع مالیمون خوب نیست بعد این شوهرم میگه بچه نمیارم اذیت بشه گناه داره باید پدر مادر بتونن هرچی بچه خواست تامین کنن تا عقده ای نشه و فرد موفقی باشه 

ولی یه بچه خیالی داره باهاش صحبت میکنه تو خونه بعد میخنده  خیلی نگران سلامت روانشم 😭

دعا کنید وضعیت مالیش خوب شه گناه داره طفلی دلم براش میسوزه تو زندگی زیاد زجر کشیده مهر ومحبت از خانواده ندیده و هیچ وقت حامیش نبودن الان هشت ساله ازدواج کردیم نهایت دو دفعه باباش بهش زنگ زده حالشو پرسیده کلا خیلی بیچاره اس دعاش کنید شاید خدا بهش کمک کرد بخاطر دعاها شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مهربونی شما از عهده یه بچه بر نمیاین؟

ممون عزیزم 

شوهرم همش میترسه نتونه اونطور که میخاد بهش برسه فکر میکنم چون خیلی خانوادش بی محلی کردن بهش اینطور شده 

خیلی مهربونه ببینیش خیلی دلت براش میسوزه چطور یه ادم تو دنیا اینقدر بی کس وکار و بی پوله به هیچی هم ...

مهربون شمایی که اینقد دوسش داری اون خیلی عاقله میتونم بگم از پدر منم عاقل تر،کسی که میدونه بچه مسئولیت داره بچه خرج داره

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
ممون عزیزم شوهرم همش میترسه نتونه اونطور که میخاد بهش برسه فکر میکنم چون خیلی خانوادش بی محلی کردن ب ...

ولی چون خودش کشیده می‌دونه چطور رفتار کنه 

اگه از پسش بر مبابن میتونی اقدام کنی 

بنظرم خیلیم دارین سختش میکنین 

باز خوبه تو باهاش موندی با این وضع داغون شغلش چیه؟

وضعش کجا داغونه؟چرا طرفو دلسرد میکنی

شوهرش از نود درصد مردای ایرانی عاقل تره وگرنه بچه اوردن کاری نداره

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد