2777
2789

شرکتی که شوهرم کارمیکنه بیمه تکمیلی نمیکنن آزادهرجامیریم نمیشه میگن گروهی کسی بیمه ای میشناسه ماآزادبتونیم تکمیلی بگیریم ممنون میشم

برای برطرف شدن مشکل هممون صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملت و سامان و البرز بیمه تکمیلی انفرادی دارن.شما به چه دلیل میخوای انجام بدی چون چندماه انتظار داره. ...

برابارداری میخام

اگه اشتباه نکنم بیمه ملت بیمه تکمیلی انفرادی داره عضو خانه کارگر شهرتون باشید میتونید از طریق اون هم ...

خانه کارگررفتم خیلی سقف بیمه اش مزخرف تابرج 5تکمیل شده 

عزيزم منم شغل همسرم ازاده خيلي تحقيق كردم انفرادي نميشه متاسفانه بيمه تكميلي

چقدربدهزینه های بارداری که زیادمیشه اینم ازشانس من

بیمه رازی بود اگه اشتباه نکنم ما دو روز پیش پرسیدیم گفت جواز کسب ب نام خودتون بیارید زن و شوهرم نفری ی تومن بدن بیمه بدون زمان انتظار میکنیم تا سقف سه چهارتومن هزینه بیمارستان و میدن.ولی ب نطر من ارزشی نداشت

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
این که خیلی بد دقیقاپول یه جوره دیگه ازجیبت میگیرن

دقیقا همون پولی ک برا سونو و ازمایش و خورد خورد میدی اینا یجا میگیرن و میگن بینه شدی ولی خب برا زایمان خوب میسه

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
چقدربدهزینه های بارداری که زیادمیشه اینم ازشانس من

نه میشه برو بیمه ملت بگوبیمه تکمیلی خانوار میخوام

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
بیمه رازی بود اگه اشتباه نکنم ما دو روز پیش پرسیدیم گفت جواز کسب ب نام خودتون بیارید زن و شوهرم نفری ...

ماجوازکسب هم نداریم شوهرم توشرکت کارمیکنه همکاراش قبول نکردن بیمه بشن شرکت هم قراردادبابیمه لغوکرده