2777
2789
عنوان

گند بزنن هرچی شغل و درس و شاغلی و ارشد و کوفته من ازدواج میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 136 پست
نمیده دیگهتازه منتم میزارنمن که به خاطر این چیزا بعد ازدواج شاغل شدم

همه اینجور نیستن 

واقعا هرچیییی دیدم مرد منت نمیزاره بابام داداشام شوهرخاهرام شوهرای دوستام همشون راضین و خرج میکنن و میگن شوهراشون خسیس نیستن

خب جداازاون میای خونه باز خونه کلییی کاره تموم نمیشه گی استراحت کنی خب

تو خونه باید زن و شوهر همکاری کنن. بعدم کارگر میتونی بیاری یکی دو بار تو ماه. اینکه همش تو خونه کار کنی و دستاورد و استقلالی نداشته باشی مخصوصا با این اقتصاد سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دو سه بار به خاطر چیزای معمول زندگیت از شوهرت پول خواستی نداد، اونوقته که میگی چرا شاغل نیستم

دقیقا. من ک مجردم بهم پول نمیدن اصلا

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اینجا جای حرف حساب نیست الان میریزن سرت که مستقل شو برو مسافرت حالشو ببر😅

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

درس بخونی تحصیلات داشته باشی شغل خوب داشته باشی تو اجتماع جای خوبی داشته باشی کیس های ازدواج بیشتر و ...

البته که همیشه هم اینطوری نیست.

شوهر هم دم مونس عشق، اینا جور نیستن با هم

تو خونه باید زن و شوهر همکاری کنن. بعدم کارگر میتونی بیاری یکی دو بار تو ماه. اینکه همش تو خونه کار ...

توخونه کار زیاده 

اگ شوهرت همکاری نکرد چی؟ 

الان شغل مردا صبح تا بعد از ظهره جوریکه هرچی مرد اطرافم دیدم ب زناشون توکارخونه مساوی کمک نمیکنن کمتر کمک میکنن زنه میاد از سرکار بیشتر کارا با خودشه چون مردا همه چی از دستشون برنمیاد بچه داریم همینطور اون دیگه سخت تر 

طبیعت خانوما برا اینکارا نیست 

من همسر خوب میخام بشینم خونه بچه داری کنم به زندگیم برسم به ظاهرم برسم خوشگل باشم باشگاه برم 

کار بیرون جز فرسودگی چی داره 

چاق میشی ی باشگاهم نمیتونی بری 

وگرنه باشگاه میرم اشپزی میکنم بچه با حوصله تربیت میکنم 

شوهر شرعی ادم نده کی بده

آدم معمولی حدود بیست سی درامدشه. از این هزینه قسط وامم معمولا کم میشه. این پول به زور به خوردن میرسه. لباس بخوای یا هرچیز برای خودت فکر می کنی پولی میمونه. 

بعدم اراده زندگیت میفته دست یه نفر دیگه.

وقتی دو سه بار به خاطر چیزای معمول زندگیت از شوهرت پول خواستی نداد، اونوقته که میگی چرا شاغل نیستم

این چه تفکریه شده ورد زبونتون؟ مگه همه اینجورن؟؟ 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

آدم معمولی حدود بیست سی درامدشه. از این هزینه قسط وامم معمولا کم میشه. این پول به زور به خوردن میرسه ...

ما با بیست سی داریم زندگی میکنیم مشکلیم نداریم 

همسر خوب و خوش اخلاق خنثی اش میکنه