2777
2789
من هنوز تو شوکمالهی خدا خودتو بچتو سلامت حفظ کنه..ولی یادت نره این روزا رو

والله من خیلی چیزای بد ازشون دیدم ولی باسلام علیکم میگم اینا خخوبن شاید من بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. عزیزم نمیتونم چیزی درس کنم شوهرم پیش خانوادش میره میخوره

برات غذا نمیارن یا نمیفرستن؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
والله من خیلی چیزای بد ازشون دیدم ولی باسلام علیکم میگم اینا خخوبن شاید من بدم

هر چقدم بد باشی الان بارداری موضوع فرق داره 

شوهرتم خیلی بی معرفته

تو زندگی حواست ب خودت باشه خیلی

چشم به راه...
۳ روز پیش دررس کردم ۳ روز موندم ازش میخوردم حالم بهم خورد ازش

بریز بیرون .. غذای مونده نخور

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه بعضی وقتا اگه زیاد داشتن

منم باردار بودم  شهر دور از مادرم . چیزی نمی‌فرستادن. نه غذا فرستادن نه حتی میوه از باغشون... 

نون وچای خوردم

بارداری به خودت برس 

پس چی بخورم

گرمیجات مثلا شیره ارده و مغزیجات و عسل و گوشت داخل شیشه بپز بخور، روغن زرد و ... 

عزیزم به خواهرت یا مادرت بگو بیاد خونتون  .چند کیلو پیاز بگیر بهشون بگو خورد کنن سرخ کنن آمادش رو بذار فریزر.هر غذایی خواستی درست کنی؛یه تیکه بنداز توش.قرمه سبزی یا خورش بامیه کاری نداره درست کردنش.تازه میتونن کوفته رو آماده کنن.همونطوری بذار فریزر.هر موقع خواستی فقط بذار بپزه

عزیزم به خواهرت یا مادرت بگو بیاد خونتون .چند کیلو پیاز بگیر بهشون بگو خورد کنن سرخ کنن آمادش رو بذ ...

ن من زیاد ن از بو‌ درس نمیکنم چون استراحتم وحرکت نمیکنم درد میگیرم

نهار خوردیم تموم شد وقت شام نمی‌دونم چکار کنم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم