2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. عزیزم نمیتونم چیزی درس کنم شوهرم پیش خانوادش میره میخوره

درستش اینه که وایسه برات غذا درست کنه یا اونا برات غذا بدن بیاره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
ای بابا نشد چون اامروز زیاد تایپک‌گذاشتم

ولش کن مهم نیس از ظهر برنج مونده یک چیزی سرخ میکنم باهاش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سالاد در حد ۲ خیار و۱ گوجه

طبعش عزیزم سرده 

و سردی ها باعث سقط آن

لطفا پاشو واسه خودت آبگوشت بار بزار یا نیمرو حداقل بخور

غذاهای بخور که فیبر و کلسیم و ویتامین و پروتئین داشته باشه زبونم لال تکامل عصبی و رشد جنین هم دچار آسیب نشه و خودت هم کمتر اذیت شی

هعییی خدااا چرااااا مایی که انقد حساسیم مایی که مادرشوهرم و شوهرم منتظره من حامله بشم جونشونو مایه ب ...

خب نباید اینجا بگی نمیدونی ناراحت میشه خیلی خیلی از جمله هات حالم بد شد یعنی چون شوهر خوبی نداره باید درد بی بچه رو هم بکشه !!!