2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگین من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست
رویی ندارم همچین حرفی بزنم از روزی که زایمان کردم یک بند در اختیار من و بچم بوده کل کارای خودم و بچم ...

عزیزم مادرت بوده و وظیفش 

باهاش صحبت کن بگو قدم خودت رو چشمم ولی این بچه و شوهرت خط قرمز شوهرمه چیکارکنم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم چرا مامانت اصلا زندگی و شرایط تو رو درک نمیکنه.چندبار تا حالا تذکر دادی ک دردسر درست نکنه شوهر ...

اصلا درک نمیکنه

من خودم تازه زایمان کردم،افسردگی بعد زایمان گرفتم و هزار مشکل دیگه

دلم به همین ک مامانم کنارمه و شوهرم خوش بود

ک داره گند میزنه توش

امروز ک شوهرم عصبانی شد کلی

منم زبون نداشتم حرفی بزنم اصلا حرفی نداشتم

نمیخام زندگیم بهم بریزع

عزیزم مادرت بوده و وظیفش باهاش صحبت کن بگو قدم خودت رو چشمم ولی این بچه و شوهرت خط قرمز شوهرمه چیکار ...

الانم نشستن کاملا بیخیال

به بیرون رفتنمون که گند خورد

نمیدونم دیگه بعدا شوهرم چه عکس العملی داشته باشه

الانم داشت میگفت پسره خودش گفته میخام یک روز پیش بابام باشم یک روز پیش مامانم دادگاه هم قبول کرده

یعنی این قضیه دیگه حالا حالاهست

الانم نشستن کاملا بیخیالبه بیرون رفتنمون که گند خوردنمیدونم دیگه بعدا شوهرم چه عکس العملی داشته باشه ...

عزیزم رو نا رویی نمیخواد حرفتو ب مادرت بزن وگرن دورازجون ته زندگیت طلاقه یا دعوا هروز 

بجای اینم شوهرت بیاد با دعوا حرمت مادرتو بشکنه خودت زودتر بگو 

عزیزم رو نا رویی نمیخواد حرفتو ب مادرت بزن وگرن دورازجون ته زندگیت طلاقه یا دعوا هروز بجای اینم شوهر ...

خب ی مشکلی هم هست این وسط

خونه ای که ما توش نشستیم مال مامانمه یعنی ب اسمشه،موقت داده بود ما بشینیم تا خونمون آماده بشه

الانم تازه وام بازسازی خونه گرفتیم

ولی خیلی پول میخاد تا آماده شه خونه خودمون

نمیتونم ب مامانم بگم از خونه خودت پاشوبرو،خودمونم جایی نداریم که بریم

خیلی دلم شکسته مغزم کار نمیکنه اصلا

خب ی مشکلی هم هست این وسطخونه ای که ما توش نشستیم مال مامانمه یعنی ب اسمشه،موقت داده بود ما بشینیم ت ...

خب با شوهرت صحبت کن بگو خونه خودشه منک نمیتونم تعیین تکلیف کنم و 10روزم اومده کمکم زشت نیست بنظرت؟ بزار مشکلشون رو خودش حل کنه من دخالت نمیکنم ولی نمیتونمم بگم برو دیگ