2777
2789
عنوان

اگر ماهی پنج میلیون پول بیاد دستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ وقت پس انداز نکردم که خب اشتباهه ولی خب نمیتونم تازه قر و فر اصلا ندارم بیشتر خوراکی فست فود ...

خوب بیشتر به سلامت آسیب میزنی که 

چیه فست فود 

گاهی آدم هوس کنه بد نیست نه بیشتر 

اخه 5تومن انقدر کمه که به پس انداز نمیرسه ...ولی خب شده ماهی 500هم بتونن پس اندازمیکنم ....درکل نهایتن 2تومن پس انداز کنم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من با ماهی ۵ تومنم یه صندوق خونگی شرکت کردم ده ماهه .میشه ۵۰ تومن بعد میتونم طلا بخرم یا کار دیگه .چون میدونم اگه پول دستم باشه خرجش میکنم میره 

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
خوب بیشتر به سلامت آسیب میزنی که چیه فست فود گاهی آدم هوس کنه بد نیست نه بیشتر

خب دیگه واسه همینه سلامت نیستم چاقم مشکل فشار خون دارم ولی خیلی علاقه دادم دست خودم نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خسته نباشیحیف نیست واقعااا نخر دختر خوب

چشم عزیزم سعی خودمو میکنم فدات

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید