2777
2789

خواهر شوهرم پشت سرم تو فامیل خودشون حرف زده بود و وقتی یکی از اشناهاشون اومد خاستگاری خواهرم سعی در پشیمون کردنش داشت 

حالا اینکه بار ها منو شوهرمو دعوا انداخت و بهم طعنه و کنایه میزد و مسخره میکرد و اعتماد به نفسمو گرفته بود به کنار 

منم در نهایت باهاش قطع رابطه کردم

بقیه رو الان مینویسم

ان شاء الله هیچ بچه ای شرمنده ی پدر و مادرش نشه...

عب نداره یه مدت دور باش آرامش میگیری

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندین ساله که گذشته و خواهر شوهرم خیلی مشتاقه که با من آشتی کنه و شروع کنه به رفت و آمد اما من رو نمیدم 

دعوتم کرد خونه ش نرفتم 

چند بار اومد دم درمون تعارف نکردم 

در نهایت شوهرمو کشید سمت خودش و الان شوهرمو بچه هام میرن خونه ش

ولی من بهش رو نمیدم 

الان واقعا فکر می کنی این پتانسیل پربازدید شدن داره که بقیه اش رو الان می نویسم؟

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

عب نداره یه مدت دور باش آرامش میگیری

چندین ساله که دورم ولی هنوزم وقتی به کارایی که باهام کرد فکر میکنم عذاب میکشم 

مخصوصا که میبینم شوهرم فراموش کرده و باهاش صمیمیه

چندین ساله که دورم ولی هنوزم وقتی به کارایی که باهام کرد فکر میکنم عذاب میکشم مخصوصا که میبینم شوهرم ...

خب شوهرتو خیلی نمیتونی اجبار کنی میتونی خودت کمتر باهاش رفت وآمد کنی

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

الان واقعا فکر می کنی این پتانسیل پربازدید شدن داره که بقیه اش رو الان می نویسم؟

راستش الان که با خودم صادقم فهمیدم که چرا حاضر به آشتی نیستم

به خاطر اینکه حاضر نیستم پاش به خونه م باز بشه 

برای اینکه تفریح و مسافرت و مهمونی و... نتونه با برادرش یا با ماشین ما بیاد 

برا اینکه نتونه هر شب بیاد شب نشینی خونمون 

برا اینکه شوهرم خیلی حرمتش میگیره و براش ما انجام میده ولی من برادر ندارم. که پشتم باشه 

برا اینکه دختر یکی یدونه خونه س و پدر مادرش پشتشن ولی پدر و مادر من هیچی برام نکردن و دختر رو آدم حساب نمیکنن

اون خیلی زن شادیه و از همه چی لذت میبره ولی من افسرده هستم 

شوهر خوبی هم داره  شوهرش گوش به فرمان زنشه و هر کار بخواد انجام میده و خیلی هم بهش اعتماد داره 

اما شوهر من پارانوییده و هر کار خودش بخواد رو انجام میده

شوهر خوبی هم داره شوهرش گوش به فرمان زنشه و هر کار بخواد انجام میده و خیلی هم بهش اعتماد داره اما ش ...

ن رو نده بهش دردسرت ده برابر میشه 

منم این بلا سرم اومد نمیگم قطع رابطه کردم اما کمی از قطع رابطه نداره 

من و ده برابر این بلاها سرم اورد خدا نگذره ازش

ن رو نده بهش دردسرت ده برابر میشه منم این بلا سرم اومد نمیگم قطع رابطه کردم اما کمی از قطع رابطه ندا ...

خدا صبرت بده

لزومی نداره وقتی باهاش اوکی نیستی باهاش رابطه صمیمانه داشته باشی حالا به هردلیلی میخواد باشه آرامش روحی خودت مهم تره. اون مواردم که اولش گفتی میتونی به عنوان دلیل ذکر کنی که کم دلیلی هم نیستن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!