دیشب رفتم دکتر قلب باردارم تپش قلب دارم با خواهرم بودم من یه عبای بلند پوشیده بودم پایین عبا دامن کوتاه پام بود نه اونقدرم کوتاه از مچ پا یکم بالاتر چون شلوار اذیت میشم زیر عبا دامن میپوشم بعد دکتر میخواست اکو بگیره گفت به پهلو بخواب لباست بزن بالا تا اومد اول دیدم وایساد پامو نگاه میکرد من معذب شدم عبامو انداختم رو پام هیچی نگفت اومد دستگاه وصل کرد رو سینه ام ببخشید قشنگ دستش به همه جا سینه ام میزد سوتینم گرفت زد بالا گفتم خودم انجام میدم گفت نمیخاد بعد همینجوری انجام میداد بهم گفت با خنده مگه دارن دنبالت میکنن که اینقدر تند میزنع با خنده میگفت بعدشم میخواست جواب اکو بده دستم گفت بیا اسمم با یه جون گفت راستش چندشم شد دکتره هم جووون بود شاید سی و خورده ای داشت از دیشب دوبار رفتم حموم بالاتنه ام شستم حس چندشی دارم😢😢😢 همه دکترای قلب اینجورین چون من بار اوله رفتم نمیدونم
برای اکو نیازی به دست مالی سینه هات نبوده، میگرفتی دستشو پیچ میدادی
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
آخه اصلا تو اکو دست نیاز نیست.مثه سونوگرافی میمونه دیگه
به برخیها باید گفت: خواهشا برای هالوین گریم نکنید. شما همینطوری هم ترسناک هستید بلکه ترسناکتر از شما، افکار توی سرتان است. وقت اربعین، آریایی میشوید و برای فقرا اشک میریزید اما پای بساط عیاشی که میرسد، فرهنگ منحط غربی، الگوی غم و شادیتان است.ننگ بر افکارتان.