2777
2789
عنوان

دکتره هیز بود یا من اشتباه میکنم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 107 پست
شوخی میکنی یا واقعا اینجوری فکر میکنی؟

خودت رو به خواب نزن عزیزم 

خوب می‌دونی من چی میگم 

اون روز تو خیابون نشسته بودم 

یه دختره رد شد شلوارش گشاد بودو کوتاه 

و باسنش بزرررگ بدون شال 

چراغ قرمز شد 

بخداوندی خدا اگر دروغ بگم

باورت میشه همهههه ماشینها سرشون برگردونده بودن سمت دختره؟

خاستم از ماشینها فیلم بگیرم که دختره دیگه رد شد 

یعنی تاسف خوردم بحال جامعه

برا مردای ما این چیزا عادی نمیشه عزیزم 

چرا خودتونو گول میزنید 

اره هست ولی مثل ایران چشم چرون هیز نیستن من خودم تو بچگی بهم تجاوز شده توسط فامیل دیگه خودت بگیر چی ...

منم همینو میگم برای مردای ایرانی بی حجابی عادی نمیشه و نخواهد شد چون کشور اسلامی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز. اگر مچ پات مشخص نبود قطعا دکتر باهات اینکارا نمی‌کرد زن حامله اندامش برجسته میشه مچ پا باید جو ...

عزیزم منم گفتم که عبا پوشیده بودم زیرش دامن پوشیدم که مجبور شدم واسه نوار قلب لباسم بزنم بالا 

خودت رو به خواب نزن عزیزم خوب می‌دونی من چی میگم اون روز تو خیابون نشسته بودم یه دختره رد شد شلوارش ...

اون دکتر چندین سال درس خونده زحمت کشیده برای خودش شخصیت و پرستیژ درست کرده که بیاد بدن زن حامله رو دید بزنه؟ چون مرده؟ چون تحریک شده؟ چون خانم یکم لباسش کوتاه بوده؟ دکتر نباید شرف داشته باشه؟ نباید شعور داشته باشه که این خانم الان مشکل جسمی داره اومده پیشش؟ میشه بگید فرق این دکتر تحصیل کرده یا حتی این انسان با حیوون چیه؟ وقتی اراده و عقل و کنترلی روی خودش نداشته باشه فرقش با حیوون چیه؟ 

شما خانم بارداری که برای راحتی اینجور لباس پوشیده و رفته پیش دکتری که میگن محرمه رو با دختری که تو خیابون اینجور لباسی میپوشه مقایسه میکنی( البته که پوشش اون هم به شما ربطی نداشت) 

دکتری که داره اکو قلب میگیره و اندام های دیگه خانم رو میبینه سر ی مچ پا کنترلشو از دست میده؟ اون اندام مشکلی نداره جنبه درمانی داره مچ پا تحریک کننده شده؟ 😂 

مردای ایرانی انقدر راحت نگاه دختر مردم و زن باردار می‌کنند چون خانم هایی مثل شما همچین مواقعی میان بهشون حق میدن و میگن بالاخره مرده ! دیده تحریک شده دیگه اونا هم وقتی می‌بینند خود خانم ها دارن از هیز بازی هاشون طرفداری می‌کنند راحت تر هر غلطی میخوان می‌کنند 

اون دکتر چندین سال درس خونده زحمت کشیده برای خودش شخصیت و پرستیژ درست کرده که بیاد بدن زن حامله رو د ...

دلم به حال سادگی خانم های ساده لوحی مثل شما میسوز😊

بخدا تاسف میخورم به طرز فکرتون 

لطفا ریپلای نکن خانم کوچولو 

روز خوش🌹

عزیزم منم گفتم که عبا پوشیده بودم زیرش دامن پوشیدم که مجبور شدم واسه نوار قلب لباسم بزنم بالا

اگر بلند بوده دامن و مچ پا پیدا نبوده من حرفم رو پس میگیرم عزیزم 

دیگه ما که شما رو ندیدیم 

گفتید دامن کوتاه بوده منم نظرم رو گفتم 

اسی جان اگر ناراحت شدی از حرفم معذرت می‌خوام 🌹😊

من خواهرانه و خدایی گفتم 

انشالله هر دیاری هستید سالم و تندرست باشید 

در پناه حق

دلم به حال سادگی خانم های ساده لوحی مثل شما میسوز😊بخدا تاسف میخورم به طرز فکرتون لطفا ریپلای نکن خا ...

کاش منم میتونستم بگم دلم به حالتون میسوزه ، ولی حقیقتا دلم به حال اطرافیانتون میسوزه مخصوصا اگر دختر داشته باشید ... من بیشتر از طرز تفکر شما خندم میگیره تا دل بسوزونم چون شما انقدری چشماتو بستی که نمیبینی بعضی آقایون واقعا مریضن واقعا چشم پاک نیستن و این ممکنه ربطی به حجاب خانم نداشته باشه. و بنظرم  این بیشتر سادگیه و ی جایی تو ی اتفاقی به این حرف میرسی و ذات واقعی آدم هارو میشناسی 

به خانم های چادری هم تعرض میشه دلیلی برای توجیه این هم دارید؟ تو همین تاپیک ی آقایی تو بچگی توسط ی مرد دیگه آزار دیده اونم مچ پاش پیدا بوده و باعث تحریک شده؟ به دختر بچه ها یا پسر بچه هایی که هنوز به سن بلوغ نرسیدن هم تجاوز میشه اینم حجابه؟ این ذات کثیف بعضی آدم هاست که دنیا انقدر میگرده و میگرده که یا به خودتون یا به اطرافیان و بچه هاتون نشون میده و ثابت میکنه 

عه! دیدی چیشد؟ ریپلای کردم!😂

گناها افتاد گردن من که مچ پام پیدا بوده دکتر تحریک شده 😐😐

بابا بی خیال این حرفا چرت و پرته . کلا تو ساپورت هم اگه میپوشیدی باید مچ وساق پاتو دکتر چک کنه انگشتش رو فرو کنه توی ساق پا تا میزان فرو رفتگی گوشت رو ببینه و از اونجا ورم پا و میزانشو تشخیص بده . اهمیت نده به اینجور حرفا و کارا مهم اینه تو پاکی تمااااام  

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اگر بلند بوده دامن و مچ پا پیدا نبوده من حرفم رو پس میگیرم عزیزم دیگه ما که شما رو ندیدیم گفتید دامن ...

پیام بالاتر دقیقا جملتون این بود که : اگر مچ پات مشخص نبود قطعااااا دکتر این کارو نمیکرد ... دیدید؟ مچ پاشم پیدا نبوده و بازم دکتر همچین رفتاری داشته . امان از قضاوت و سادگی 💔

پیام بالاتر دقیقا جملتون این بود که : اگر مچ پات مشخص نبود قطعااااا دکتر این کارو نمیکرد ... دیدید؟ ...

صفحه اول رو بخون 

گفته دامن کوتاه پام بود 

از مچ پا بالاتر بود 

اگر معذرت خواستم بخاطر این بود که گفتم شاید اشتباهی نوشته

منم همینو میگم برای مردای ایرانی بی حجابی عادی نمیشه و نخواهد شد چون کشور اسلامی هست

این لامصب مشکلش همینه وگرنه بهترین کشور هیچی کم نداره مردمش از همه بهترن ولی با این رفتارا که مردا زنا به جون هم انداختن مملکت درست میشه؟ 

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊