2777
2789
عنوان

این دکترهای بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 100 پست
سر زایمانم بیمارستان خصوصی بودمزایمان طبیعی بود و دو سال میش بیمه نزدیک ۱۵ تومن به بیمارستان می داد ...

یا خدااا .اینا دیگه کین! خدا میدونه چقدر مردم بیچاره رو چاپیدن.

چقدر حاطره ی بدی ساخته واست😑😔

خدا بچه هاتو برات نگهداره عزیزم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

سر زایمانم بیمارستان خصوصی بودمزایمان طبیعی بود و دو سال میش بیمه نزدیک ۱۵ تومن به بیمارستان می داد ...

میگفتی سومی بیارم بسودتومیشه زیرمیزی میگیری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه خانم‌ بیمارستان دوست شدم دور از جون همه بیمار بد داشت مغزش درگیر با صورتش مادر چندتا بچه بود داشت میگفت چون خطرناکه ایران فقط یک دکتر قبول کرده عمل کنه باید همزمان دکتر با چشم باشن خلاصه این خانم که باش دوست شدم هرروز درد میکشید هرروز بهانه میاوردن رفته بود تهران بیمارستان یه هفته تمام‌ کارم شده بود زنگ بزنم به بیمارستان اول با آرامش التماس کردم گفتم بچه داره داره درد میکشه عملش کنی آخر سر دیدم خواهش فایده نداره خودش هم‌بی زبون بی کس زنگ‌ زدم کفنم شماها وجدان نداری خانواده خودتون بود محل نمیدادید خلاصه آخر سر فهمیدیم مشکل شون زیز میزی گرون بود چند میلیون نبود خلاصه رفتیم از طریق خیریه ها تا تونستیم‌ آشنا پیدا کنیم این بنده خدا را عمل کنیم اگه یک ماه دیرتر عمل میشد یا میمرد یا کور میشد 

یا خدااا .اینا دیگه کین! خدا میدونه چقدر مردم بیچاره رو چاپیدن.چقدر حاطره ی بدی ساخته واست😑😔خدا بچ ...

حالا من زایمان دومم بود و حرف دکتر رو به یه ورم نگرفتم

ولی اگه همین رفتار رو با یه دختر بی تجربه کنه ،اون مطمئنا افسردگی بعد از زایمان می گیره

جاریم می گفت سزارین بودم،بچه رو در آورده،گفته اینم از بچه سیاهت

بیمه الان براویزیت ۲۰۰تا۲۵۰قبول میکنه امامتخصصا۴۵۰وبعضی جاها۵۰۰میگیرن وقتی به بیمه اعتراض میکنی میگه ...

تازه اگر کارت به کارت کنی یا نقدی بدی که همون ۲۵۰ هم نمیدن چون ازت فیش پرداختی میخوان وگرنه هیچی به هیچی.

من رفتم وااسه پام طب فیزیکی چون یه مدت ورم میکرد.ازم یک میلیون و هفتصد ویزیت گرفت و گفت بابد نقد بدی.هر چی گفتیم بابا بیمه اینو قبول نمیکنه گفت به ما ربطی نداره.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من که بهش زیر میزی ندادمواسه همین زورش گرفته بودکه بدون زیرمیزی مجبور شده بود بیاد بیمارستانبیمه بهم ...

کارخوبی کردی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با یه خانم‌ بیمارستان دوست شدم دور از جون همه بیمار بد داشت مغزش درگیر با صورتش مادر چندتا بچه بود د ...

خدا خیرتون بده واقعا.ادم نمیدونه چی بگه😔

حالا من زایمان دومم بود و حرف دکتر رو به یه ورم نگرفتمولی اگه همین رفتار رو با یه دختر بی تجربه کنه ...

😶😮وای

ماکارگریم بخدا صاب خونه چند وقته رهن اجاره را سه برابر کرده چند ماهه میگردم گیرم نمیاد چندتا خونه دیدم دیوار چند ماهه داره آگهی میزنه اجاره بشون زنگ‌میزنم میگم‌ یه کم‌ کمتر حساب کنی می‌کند میخایم دلار بخریم طلا بخریم میگم‌ شماها حاضری خونت چند ماه خالی باشه حوب این چند ماه اجاره میکرقتی بهتر بود بخاطر اینکه ده میلیون من کم‌دارم بذارم رهن میگی نه .آخر سر میگن ما نیاز مالی نداریم بدیم اجاره یا خالی باشه یا فقط این قدر رهن اجاره خدا نصیب نکنه حالا چند ماه قبل جنگ شد موشک بالا سر خدا نصیب نکنه دیگه دیگه طمع بعصی واقعا باور نکردنی هست بخاطر اینکه یه میلیون من نمیتونم اجاره بیشتر بدم سریع تلفن رو من قطع میکنن خوبه ما ماشین نداریم خونه نداریم برجی ۱۵ حقوق طرف شاسی بلند چندتا خونه داره سویت ۴۰ متری را یه کم‌ ارزون‌ نمیده برا خدا بگه مشکل یه خانواده حل کنم‌ میگه خونم خالی باشه ولی یه تومن کمتر نمیدم بعد میگه میخام‌ طلا بخرم دلار بخرم‌ خدا کسی را تو کشور ما محتاج نکنه 

ماکارگریم بخدا صاب خونه چند وقته رهن اجاره را سه برابر کرده چند ماهه میگردم گیرم نمیاد چندتا خونه دی ...

الهی امین عزیزم .درکت میکنم واقعا شرایط سخت شده و مردم دیگه رحم ندارن انگار.انشالله خدا کمک کنه پولتون جور شه 🤲

این وسط مستاجرا واقعا دیگه امید به زندگی و خونه دار سدن و اینا براشون خیلی کمتررشده با این شرایط

دخترم ۱۴ ماهش بود راه نمی رفت

تو شهرمون فقط یه ارتوپد اطفال داریم

مطب دکتر اینجوریه که باید کلی راه بری تا مطب

بعد داخل راه نمی دن

پشت در یه شماره داره که مال منشی‌ه و نوشته از طریق این شماره هماهنگ کنین

من پیام دادم به اون شماره و گفتم یه دکتر ارتوپد دیگه منو معرفی کرده،منشیش گفت ما به این زودی نوبت نداریم و خیلیا از پارسال تو نوبتن 

چند روز بعد شوهرم پیام داد،وقت داد برای هفته آیندش 

دلیل اینکه به من اینجوری گفت رو نمی دونم

ما کلی راه رفتیم و بالاخره رفتیم پیش دکتر،داشت تلفنی راجب سهامی چیزی با یکی حرف می زد

بعد که تلفنش تموم شد ،من داشتم توضیح می دادم،با یه لحنی گفت بزار معاینه کنم بعد توضیح بده

معاینه کرد و گفت مشکلی نیست،بعضی بچه ها دو سالگی هم شده راه بیفتن

اگه تا دوسالگی راه نیفتاد بیارش

دیگه نه دلگرمی نه چیزی 

بالاخره آدم ۴۵۰ ویزیت می ده ،بیشتر می ره دکتر که خیالش راحت شه

با ازای این پول باید برای آدم وقت بزارن

چقد بیشعور بی شخصیت بوده وای خدا چقد بس وجدان خاک تو سر بی شعورش کنه چطور تربیت شدن اینا اونم زایمان که زن داره درد میکشه باید باش با آرامش حرف بزنن بخاطر پول بگو آخه بی وجدان کفن جیب داره؟

دخترم ۱۴ ماهش بود راه نمی رفتتو شهرمون فقط یه ارتوپد اطفال داریممطب دکتر اینجوریه که باید کلی راه بر ...

اینکه خوبه من دولتی میرفتم دکتر غدد برا مادرم تازه دولتی بود اصلا نمیذاشت مادرم بشینه رو صندلی فقط دفترچه می‌گرفت دوز قرص زا تعییر میداد خصوصی که بدتر خدا کسی را گرفتار بیمارستان نکنه 

دخترم ۱۴ ماهش بود راه نمی رفتتو شهرمون فقط یه ارتوپد اطفال داریممطب دکتر اینجوریه که باید کلی راه بر ...

اون منشی که میگه برای چند ماه دیگه وقت داریم الان وقت نداریم خیلیاش دنبال زیرمیزیه.باور کن برای منم همچین اتفاقی افتاد .حالم خیلی بد بود و این دکتر خیلی دکتره خوبیه تو شهرمون رفتیم مطب منشی میگفت اصلا وقت نداریما به هیچ وجه.بیچاره شوهرم مجبور شد دیگه یه پولی گذاشت لای دفترچه و داد دستش.منشی تا پولو دید گفت برین بیرون یکساعت دیگه بیاین برین داخل😑

اینا وجدان ندارن .البته بازم میگم خیلی دکتر خوب و با وجدان هم داریما