2777
2789
عنوان

این دکترهای بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 100 پست

وجدان خیلی وقته از ایران رفته .برا پول بعصی مردم همه کار میکنن نمیدونم اینهمه پول واقعا چیکار میکنن آخه من فقط دولتی میرم خصوصی هرگز نمیرم چون میدونم‌ چطورن بله اینا یه مافیا شدن براخودشون مافیای دارو .

دکترا خیلی‌هاشون اولش خیلی خوبن 

همین که مشهور میشن،پولکی و گنده اخلاق میشن

پسرم رو بردم دکتر کلی پول ویزیت و دارو و ..... دادم

حتما هم اصرار داشت که  باید از اون داروخونه که اون می گه بگیرم 

بعد عکس رادیولوژی مچ دست از قبل گرفته بودم،نشون دادم

گفت اینو قبول ندارم حتما باید بری جایی که من می گم

وسطش یه سوال کوچیک راجب دخترم پرسیدم،جواب نداد

گفت اونو تو ویزیت جداگونه جواب می دم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از جراحای خیلی ثروت مند هم همش دنبال فرار مالیاتی هستن، ی بنده خدا ی عمل سنگین داشت گفته بود برام سکه بیار و طلا بجای پول . به همه میکفت یا نقد بیارید یا سکه .فک کن هزینه عمل طرف حدودا دویست میلیون بود، اینا که این همه درمیارن چرا نباید مالیات بدن؟؟

یعنی کم در آمد دارن که بازم از مردم عادی جای دیگه باید بگیرن ؟ 

خیلی هاشونم که حتی دستگاه کارتخوان ندارندکه مالیات ندن یهو میری طبقه ۵'۶ منشی میگه برین پول نقد بیارین باز باید برگردی پایین در به در دنبال عابربانک که پول بگیری 

سر بارداری دکترم اینطوری بود سن بالا هم بودا شوهرشم دکتر نمیدونم این همه پول کمشونه چرا که باز اینطوری دزدی میکنن

دکترا خیلی‌هاشون اولش خیلی خوبن همین که مشهور میشن،پولکی و گنده اخلاق میشنپسرم رو بردم دکتر کلی پول ...

😔دقیقا همینطوره.انگار انسانیت  و وجدان دیگه توخیلی از شغلها از بین رفته

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

واسه منم پیش اومده فکر کردم داروی خاصی واسم نوشته که تاکید داره وقتی رفتم داروخونه تبلیغ مطب دکتره ر ...

نود درصد همینن.باید خودمون اگاه بشیم.اینا کلا با هم میبندن و درصد میگیرن دودشم میره تو چشم ما پولش تو جیب اونا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دکترا خیلی‌هاشون اولش خیلی خوبن همین که مشهور میشن،پولکی و گنده اخلاق میشنپسرم رو بردم دکتر کلی پول ...

بله نه عریزم‌ کسی که وجدان نداره از اول نداره کسی که برا انسانیت کار کنه دنبال پول نیست دنبال کار درست هست خوبه اینا قسم میخورن میگن بوعلی سینا پول مشخص نمی‌گرفت میگفت هرکس هرچقدر داره بده اونا هم‌ که نداشتن مجانی درمان می‌کرد بخدا من دکتر بودم دلم نمیاد از کسی پول بگیرم یه بار رفته بودم اورژانس دولتی یه مرد درد داشت دکتر بش اهمیت نمیداد دیر آمد بش توجه هم نکرد بخدا پریدم به دکتر گفتم بنده خدا داره درد میکشه وجدانت کجا رفته هیچ کس چیزی نمی‌گفت کلی نره خر هم بودن نگاه میکردن آخر براش دارو نوشت مرده عصبی شد دارو را انداخت زمین من رفتم داروها را جمع کردم آرام باش همدلی کردم فکر کرد من کادر درمانم‌ گفتم من پرستار نیستم ولی بجا دکتر من خجالت کشیدم انسانیت وجدان خیلی وقته از کشور ما رفته برا همین بارون نمیاد رحم‌ نمیکنیم‌ طبیعت رحم نمیکنه. 

بعضی از جراحای خیلی ثروت مند هم همش دنبال فرار مالیاتی هستن، ی بنده خدا ی عمل سنگین داشت گفته بود بر ...

دقیقا.حتی میری مطب ویزیت هم کارت نمیکشن میگن باید کارت به کارت کنی یا نقدی بدی.

اونوقت بیمه هم اینو قبول نداره و پولت این وسط میره😑

خدا به داد اونایی برسه که عمل های سنگین دارن و ....😓

بله نه عریزم‌ کسی که وجدان نداره از اول نداره کسی که برا انسانیت کار کنه دنبال پول نیست دنبال کار در ...

متاسفانه همینطوره😔

سر زایمانم بیمارستان خصوصی بودم

زایمان طبیعی بود و دو سال میش بیمه نزدیک ۱۵ تومن به بیمارستان می داد و ده درصد با خودمون بود 

رفتم مطب دکتر،منشیش بهم گفت برای شیرینی دکتر خودت باید ۱۰ تومن پول بدی

گذشت و روز زایمان رسید

من رفتم بیمارستان و زنگ زدن دکتر اومد

باورتون نمیشه این دکتر که خیلیم مشهور بود،چجوری باهام برخورد کرد

اول که خیلی با پرسنل بیمارستان بد اخلاقی می کرد

بعد من که رفتم تو اتاق زایمان ،چون زایمان دومم بود و کلی کلاس رفته بودم و کلی مطلب خونده بودم نه جیغ و داد می زدم نه اذیت می کردم

هر کاری می گفت انجام می دادم

همش می گفت زور بزن،می گفتم بخدا دارم زور می زنم ،بیشتر از این نمی تونم

وسطش گفت دکتر قبلیت کی بوده،اسمش رو گفتم،گفت من می رم بگو همون بیاد

بعد موقع بخیر زدن همینجور زنده زنده بخیم کرد

در صورتی که زایمان قبلیم روند زایمانم با اینکه خیلی سخت تر از این بود من اصلا بخیه زدنش رو متوجه نشدم

همچین که بچه دنیا اومد

با یه لحن خاله زنکی گفت حتما می خوای سومی هم بیاری

دیگه شروع کرد که آره شما خانوما واسه یه رنگ مو یا کراتینه کلی پول به آرایشگر می دین،ولی زورتون میاد به دکترا پول بدین

می گفت من اگه آرایشگر شده بودم بهتر بود و ....

تازه فهمیدم دلش از کجا پر بوده

دقیقا.حتی میری مطب ویزیت هم کارت نمیکشن میگن باید کارت به کارت کنی یا نقدی بدی.اونوقت بیمه هم اینو ق ...

بیمه الان براویزیت ۲۰۰تا۲۵۰قبول میکنه امامتخصصا۴۵۰وبعضی جاها۵۰۰میگیرن وقتی به بیمه اعتراض میکنی میگه قانون میگه ویزیت اینقدره چرابیشتردادی بروشاکی شو رسمادستت جایی بندنیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖