2777
2789
عنوان

بیایید از خوبی های همسرامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 44 پست

به شدت دلسوزه 

اصلا باری از زندگی رو روی دوش من نمیندازه 

بدون من خرید خونه نمیره خیلی احتراممو داره بدون من لباسی چیزی نمیخره حتما باید سلیقه من باشه و من اوکی رو بدم

هرچی تا حالا بدست اورده به نام من زده اصلا براش مهم نیست میدونه خیلی دوستش دارم 

من خودم خیاطم اصلا کاری به پولای من نداره و همیشه خودش هم بهم پول میده اگر یوقتی از من پول قرض کنه بیشترشو بهم برمیگردونه من یاد نمیدم از من پول گرفته باشه بهم برنگردونده باشه به شدت مسئولیت پذیره اصلا دروغ نمیگه از دروغم متنفره خبر چین اصلا نیست 

هفت سال جلو مادرش وایساد پشت منو گرفت تا مادرشهوهرم باهام خوب شد انقدر شوهرم احتراممو گذاشت که الان مثل دخترشونم 

خلاصه من هیچ بدی از شوهرم ندیدم🥺🥺

با خانوادمم همیشه خوب بوده خیلی بهشون محبت میکنه

دخترم ۱۱ پسرم ۳سال و نیم پسر اخرم ۱۹ ماه

یعنی چقدر فاصله سنی بین دوتا پسرات هست

راضی هستی خیلی سخت تر میشه سومی بیاد 

پسر من دوسالشع سومی بیاد میشه سه سال 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداش منم روزایی که داداشم سرکار نمیره نهار درست نمیکنه دیروز میگفت چون سرکار نرفته بهش نهار نداد ...

نه من اینجور نیستم وقتی سر کار نره حتما غذا خوب میپزم یا میریم بیرون جوجه کباب درست میکنه  

پیرو تاپیک پربازدید

هیچ مرد و هیچ زنی کامل نیستن . هنر اینه با همه تفاوت ها تلاش کنیم شاد زندگی کنیم کنار هم . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

سلام 

من هم از خانومم راضی هستم همیشه کنارم بوده حتی در مشکلات و سختی ها، وقتی میرم خونه سعی میکنم خستگی بزارم پشت در و روی خوش تو خونه رفتار میکنم اونم اینو می‌دونه و با غذای خوب و فراهم کردن آرامش خونه سعی کرده حال منو خوب کنه ایشالا همه زن و شوهر ها کنار هم خوش باشن

خیییلی به خانواده ام احترام میزاره و هر کاری از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه

تحت هر شرایطی احترام من رو داره 

کلا خصوصیات ریز و درشت خوب زیاد داره خداروشکر 

لایک ها رو رُند میکنم🤭