2777
2789
عنوان

دنبال یه شغل شاد باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 38 پست
بالاخره کارتون خیلی ارزشمنده و به آدما جان دوباره میبخشین خدا بهتون عمر با عزت بده عزیز دلم

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت ❤️❤️

دعا کن بتونم کمک کنم به بقیه 

همش ترس اینو دارم غیر عمد به کسی آسیب بزنم 

عادی نمیشه باور کن یعنی به نظر من بدترین جا برای کار کردن از نظر روانی بیمارستانه حتی بهشت زهرا هم ن ...

واسه شما نمی‌دونم ولی واسه منی که هر روز حداقل یکی اکسپایر میشه می‌بینم برام عادی شده 

بهشت زهرا که اگه بد بود اسمش بهشت نبود 

محییط بیمارستان بهترین چیز واسه به فنا دادن خودتو روحتو روانتو جسمتو جونته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیطی بدتر از بیمارستان و شغلی بدتر از کادر درمان نیست حداقل تو ایران

دقیقاااااااااا 

حتی جو بین همکار ها هم خیلی جالب نیست 

اون رئیس مرئوسی خیلی زیاده تو بیمارستان 

دانشجو سال دو به سال یک زور میگه تا این حد 

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت ❤️❤️دعا کن بتونم کمک کنم به بقیه همش ترس اینو دارم غیر عمد به کسی آسیب بز ...

نه عزیزم اصلا به خودت استرسه بیخود نده انشالله همیشه کارت به خوبی پیش بره

آواکادو سایت🥑                                                            

استاتر حق داری موج بیمارستان خیلی منفی 

من دوستم داخل بیمارستان کار میکنه ولی جز کادر درمان نیست ...

همیشه میگه موج اینجا منفی آدم روحیه ش خراب میشه و افسرده میشه

خدا بهتون صبر بده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
دقیقاااااااااا حتی جو بین همکار ها هم خیلی جالب نیست اون رئیس مرئوسی خیلی زیاده تو بیمارستان دانشجو ...

هیچ هیچیش جالب نیست منحصر به جای خاصی هم نیس کلا فضاش خرابه 

همه بالا به پایین نگات میکنن بیمار میاد فکر می کنه ما نوکر و چاکر در خونه مادرشیم

واسه شما نمی‌دونم ولی واسه منی که هر روز حداقل یکی اکسپایر میشه می‌بینم برام عادی شده بهشت زهرا که ا ...

باور کن من گاهی به سرم میزنه یه پولی دستم بیاد یه قنادی بزنم عشق کنم 

دیدن زجر آدم ها ، بی پولیشون برای درمان، نبودن امکانات و تحریم دارو و لوازم و..... آدم رو دیوونه میکنه 

اینکه یه آدمی میتونست زنده باشه اما به خاطر بی کفایتی میمیره واقعا سخته

هیچ هیچیش جالب نیست منحصر به جای خاصی هم نیس کلا فضاش خرابه همه بالا به پایین نگات میکنن بیمار میاد ...

باز بیمار به نظرم قابل تحمله 

چون درد داره و دست خودش نیست 

ولی اینکه همکار های خودت با رفتارشون اوضاع رو از اینی که هست بدتر میکنن واقعا ناراحت کنندس

باور کن من گاهی به سرم میزنه یه پولی دستم بیاد یه قنادی بزنم عشق کنم دیدن زجر آدم ها ، بی پولیشون بر ...

نمی‌دونم چند سال سابقه دارین ولی من کلا نزدیک دو ساله دارم کار می‌کنم خیلی وقته به فکر این افتادم بزنم بیرون اصلا ارزش نداره واسه هیچ و پوچ زندگیم فدا کنم

باز بیمار به نظرم قابل تحمله چون درد داره و دست خودش نیست ولی اینکه همکار های خودت با رفتارشون اوضاع ...

من فکر میکنم یه دلیلش اینه خیلی فشار روانی رو مون هست اینجوری هستیم شاید اگه یکم انگیزه بیشتری داشتیم وقت بیشتری داشتیم مزایا و حقوق مکفی داشتیم یکم بهتر می‌بود البته شاید 

استاتر حق داری موج بیمارستان خیلی منفی من دوستم داخل بیمارستان کار میکنه ولی جز کادر درمان نیست ...ه ...

تازه اون دوستتون به صورت مستقیم با جون مریض در ارتباط نیست و این همه اذیت میشه 

وای به حال بقیه 

جدا گاهی فکر میکنم یه آدم 14 15 ساله اصلا فرد مناسبی نیست که رشته تحصیلی و آیندش رو بتونه انتخاب کنه 

من الان فکر که میکنم نمیدونم چه مزخرفاتی تو مغزم می‌گذشت که اومدم تجربی 

هرچند تا حد زیادی خانواده و مدرسه و جو جامعه و محیط هم تاثیر داشتن

نمی‌دونم چند سال سابقه دارین ولی من کلا نزدیک دو ساله دارم کار می‌کنم خیلی وقته به فکر این افتادم بز ...

شما باز خوبه شاغل شدین 

من هنوز دانشجوام و نا امید 

واقعا این حجم از استرس و فشار و عذاب وجدان برای من یکی قابل تحمل نیست 

حس میکنم زندگی با آرامشی نخواهم داشت 

هرچند که یه روزی آرزوی همچین روزهایی رو داشتم به خاطر همین اصلا ناشکری نمیکنم 

اما دلم میخواست اینو اینجا بگم که بچه ها با دید باز بیان تو یه رشته و شغلی 

واقعا اون چیزی که از بیرون میبینن یا میشنون رو باور نکنن