اینو گوش کن که جایی شنیدی از پدری بد گفتن نگی نه پدره بالاخره باید احترام گذاشت هرچیم باشه پدره
گذشت بعد سه سال همسرم هجده ساله شد به گوش باباش رسید یکمی باهم خوب شده بودن عاشق هم شدیم ما همسر من به باباش گفت واسم بریم خاستگاری اون ادم به همسرم گفت باشه ولی این دختر به دردت نمیخوره ولی اگه میخای هرجی من میکم باشه باید کلن مهریش 50میلیون باشه فک کن
فقط قصد تخریب مارو داشته
دعواشون میشه و اینا هیچکس جز مادرشوهر گلم نمیاد خاستگاری این زن گله
رفتن پیشش گفتن نمیخای کمک کنی جهازی عروسی گفت عروسی که نمیگیرم من ولی جهاز میدم
پنج سال پیش دیکه تا تلوزیون پنجاه اینج امده بود همه ال ای دی داشتن، اقا گفت تلوزیون ال سی دی 32اینچت با یه فرش 9متریت با من بابا جان خیالت راحت
دیگه باقیشو حدس بزن نخاستیم شوهرم گفت پولایی که بهت دادم سه سالو یده وگرنه شکایت میکنم سال 94به کی بگیم 50میلیون پول داد به باباش
باباش تو سال 1400 امد 10میلیون داد گفت همینقد بود فک کن... دیگه دعوا شد حرف نزدن تا 9ماه پیش که بچه ما دنیا امد رسید گوشش نکرد بپرسه زنگ بزنه بگه نوه بی پدر من جنسیتش چیه
ندار نیستا دودهنه دکه دار ویلا داره سه واحد خونه داره تو پاکدشت کشاورزی داره ولی دوتا پسرش کارگر مردمن این حرفارو ول کنید که بگید ادم خودش باید روپاش وایسه دیگه نمیشه تو سال1404نمیشه هیچ گوهی خورد تنها قدر پدر خوبو بدونید من تا الان هزارتومن از پول پدر شوهر ندیدیم ولی از مادر شوهر ندار تا دلت بخاد خیر و برکتو خوبی دیدیم