2777
2789
😔 دقیقا این دختره هم حیلی بد شد ببخشید لبش مثل شتر شده...آخه چراا..فکرنمکین شبیه لب شترِ؟

دقیقا ادم لباش اردکی میشن وای خیلی زشته از نیم رخ 

من هی خودمو تو ایینه نگا میکردم لبام جلوتر صورتم بودن.هرکاری میکردم نمی‌رفت هرچقدر چایی داغ میخوردم نمی‌رفت تا آنزیم زدم .چقدم درد داشت 

دقیقا دمت گرم‌.اتفافا از این ژل های ارزون زده ک ۱ سی سی ۵۰۰ تومنه.پیج جایی ک میره رو دارم همیشه قبل ...

من خودم خیلی وقته میخوام یه سی سی به چونم بزنم دارم کلی میگردم و تحقیق میکنم کجا برم و کدوم کلینیک بهتره و دکتره و تخصصی انجام میده

بعد کلا الان یه سریا تو آرایشگاه انجام میدن که خیلی خیلی قیمتشم پایینه برای همین که طرف ناشیه اینقدر یه سریا چهره هاشون زمخت و بد میشه دیگه جدا ازاینکه متریالی که استفاده میکنن معلوم نیست چی هست اصلا

آواکادو سایت🥑                                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه چهره هایی آدم‌میبینه ،ذوزنقه ،متوازی الاضلاع میشن...من شنیدم چندین سال بعد عوارض خودشو داره...مر ...

اره یا امام زمان چونه هاشونو ادم نگا میکنه دوسداره فرار کنه.

من خودم خیلی وقته میخوام یه سی سی به چونم بزنم دارم کلی میگردم و تحقیق میکنم کجا برم و کدوم کلینیک ب ...

وای ارایشگاه ها داغون میکنن صورتا مردمو.

فقط برو دکتر زیبایی

یه چهره هایی آدم‌میبینه ،ذوزنقه ،متوازی الاضلاع میشن...من شنیدم چندین سال بعد عوارض خودشو داره...مر ...

اره من ده ساله ی ژل لب دوسدارم بزنم هی بزن نزن میکنم اخرشم پشیمون میشم 😂

وای ارایشگاه ها داغون میکنن صورتا مردمو.فقط برو دکتر زیبایی

اره من تاحالا تزریق نداشتم ولی حس میکنم چونم یک سیسی نیازه یکی از دوستام رفته یه کلینیک انجام داده خیلی خوب شده و خیلی نچراله انگار اصلا تزریق نکرده ولی خیلی فرم چونش عوض شده 

هر سیسی فکر کنم گفت ۶ تومن میگیره حالا دارم نمونه هاشو میبینم تا مطمئن تر بتونم تصمیم بگیرم😫

آواکادو سایت🥑                                                            

بابا والا بخدا به دین به پیغمبر حسودی نمیکنه اصلا بحث حسادت نیست بعضیا انقدر ژل میزنن شکل میمون میشن ...

دقیقاوجدانا اینا کی ان کسی بهشون حسادت کنه‌

دیگ‌ ژل حسادت داره مگه