2777
2789
عنوان

ضربه به سر کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره قبلا اینطور شده به همین شدت، ولی خب بازم گفتم بپرسم تحربه ی مشابه خدایی نکرده حطرناک کسی داشته

من تجربه مشابه تا دلت بخواد داشتم نوه های سمت خانواده ی همسرم همشون پشت سر هم هستن خونه پدر شوهرمم تو شهرستان ویلایی ینی قشنگ ۷. ۸ تا بچه دائم دارن با می خورن به هم یا به در و دیوار می خورن 

خدارو شکر برای هیچ کدوم اتفاقی نیوفتاده 

حتی دختر خودم سرش خورد به دیوار دکتر بردم گفت اگه تا دو ساعت بعد گیج و بی حال نبود یا بی تابی نمی کرد سی تی اسکن نمی خواد

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ببین هیچی نیست خیالت راحت بچه ها انقدر سرشون اینور اونور میخپره تا بزرگ شن نگران نباش

دارم از ترس سکته میکنم، این جمله ی ببرش  سی تی بده خیلی ترسناکه... نصف شبی شال و کلا کنم، ببرمش دکتر اورژانس اون حالا احتمال خیلی کم دستور سی تی بده، حالا یک درصد دستورم بده، کلی باید وایسیم الاف بشیم تازه سی تی ب این راحتیا نیست باید بچه خواب باشه یا دازوی خواب اور بزنن

خورد به میز تلوزیون دوسه انگشت بالای گوشش تقزیبا

ان شاء الله چیزی نیست

معمولا خدای نکرده ضربه به پشت سر خطرناکه 

تا صبح هشیار بخواب و چک اش کن 

ان شاء الله زودی خوب میشه

زنگ بزن اورژانس یه سوال بپرس که خودت آروم بشی

من تجربه مشابه تا دلت بخواد داشتم نوه های سمت خانواده ی همسرم همشون پشت سر هم هستن خونه پدر شوهرمم ت ...

عزیزم باد هم کرده بود؟؟ سر پسرم باد کرده دزحد خیلی کم مشخصه خون لخته شده، خیلی کمه ولی خب هی نگاه میکنم   اخه پسرم کله اش کچله کچله  بزای همین خیلی  واضححح بادکردگیش مشخصه، اگع مو  اشت معلوم نیود اصلا

روغن زیتون زدم، ولی اصلا بفکر ورمشو کبودیش نیستم ترسم از اینه خدای نکرده ضربه زیاد بوده باشه دلم آ ...

به دلت بد راه نده 

۱۰تا صلوات الان بفرست 

فردا ۹۰تای دیگه ش هدیه کن به حضرت رقیه همین هیچیم نمیشه 

دارم از ترس سکته میکنم، این جمله ی ببرش سی تی بده خیلی ترسناکه... نصف شبی شال و کلا کنم، ببرمش دکتر ...

گفتم عزیزم هیچی نیست سی تی چیه بابااا. بچه بعدش گریه کرده آروم شده دیگه نه بالا اورده نه سرگیجه داشته نگران نباش بچه الان راحت خوابیده اذیتش نکن 

عزیزم باد هم کرده بود؟؟ سر پسرم باد کرده دزحد خیلی کم مشخصه خون لخته شده، خیلی کمه ولی خب هی نگاه می ...

اره باد کرده بود 

اصلا بد به دلت راه نده یه امشب رو هوشیار باش چند باری بیدار شو نگاهش کن تا صبح عادی بخوابه جای نگرانی نیست

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔