2777
2789
اگه نریخته باشن زنده نمیشه بابای من۱۵سال همینجوری بیمه شو خوردن...خدا ذلیلشون کنه.اخرش دیگه بابام نت ...

چون یه خط در میون ریختن مثلا یکماه ناشی از بازرسی ریختن بعد دوباره ده ماه نریختن اینطوری ....

خب این خودش شاید بتونه مدرکی باشه برای این ک اونجا مشغول بوده 

من حتی راضی ام ،شکایت کنیم اونا گردن بگیرن پولشم یا نصف نصف یا خودمون وازیز کنیم ولی سابقه رو زنده کنیم 

یه وامییزی بگیریم ردیف کنیم اینو خوب میشه 

ی سوال. اگه بخوام دوتا بچه هامو بیمه کنم . یکی ۶یکی ۱۱سللشه. بعد بزرگ بشن ایناسی ک الان میریزیم برای بیمه اینام سابقه حساب میشه براشون یا باید سن قانونی برسن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال. اگه بخوام دوتا بچه هامو بیمه کنم . یکی ۶یکی ۱۱سللشه. بعد بزرگ بشن ایناسی ک الان میریزیم برای ...

سابقه س عزیزم 

من خودم ی دوره ای نماینده بیمه بودم ...

الانم مشتریهامو دارم ولی دیگه شرایط حضوری رفتنو ندارم 

سابقه س عزیزم من خودم ی دوره ای نماینده بیمه بودم ...الانم مشتریهامو دارم ولی دیگه شرایط حضوری رفتنو ...

ممنون عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگه نریخته باشن زنده نمیشه بابای من۱۵سال همینجوری بیمه شو خوردن...خدا ذلیلشون کنه.اخرش دیگه بابام نت ...

منم شوهرم باید 5سال سابقه داشته باشه اون روز رفتم سایت دیدم چند ماه کار کرد زدن چند ماه نزدن از کجا باید سابقشو ببینم یجا بزنه سابقه کل رو

فکر کنم فقط در صورت طلاقمیشه بری تحت تکلف پدر

دور از جون دور از جونش 

هم طلاق هم فوت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔