2777
2789
عنوان

واسه یه دختر چه مهارتی واقعا پولسازه❓️به جز‌ خیاطی و آشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 27 پست
میکاپ رنگ مو کراتین بافت مو شینیون یاد بگیر یه زبان مثل چینی جدای انگلیسی منظورم زبانی که همه نمیرن ...

مرسی از راهنماییت‌ 

خودمم تو فکرشونم

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش می‌کنم عزیزدلم خودمم قراره همینکارارو انجام بدم چیز دیگه‌ای به ذهنم نمی‌رسه یادم اومد میگم

اینا عالین‌ 

البته اگه پول مواد و آموزشش داشته باشی 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

اینا عالین‌ البته اگه پول مواد و آموزشش داشته باشی

طراحی سایت رو از سایت فرادرس بگرد چیزای خوبی اونجا رایگان هست و قیمت آموزشی هم اگر باشه معقوله و ارزش داره اونجا جای خوبی برای یادگیری مهارت برنامه‌نویسی و طراحی سایته به نظرم 

حداقل برای شروعی عالی 

طراحی سایت با یوتیوب میشه حرفه ای یادگرفت؟

اگر زبانت خوبه یه فیلمای آموزشی تو یوتیوب هست که اصلا نیازی به هیچ کلاسی نداری ولی تو فارسیا در مورد زبان مهارت‌های عمومی کامپیوتر سایر مهارت‌های مرتبط با رشته‌ی مهندسی حتی لاینای زیبایی تا محدوده‌ی متوسط میشه اومد بالا ولی برای رسیدن به سطح بالاتر باید دوره‌شو خریداری کرد تو فارسیا

اگر زبانت خوبه یه فیلمای آموزشی تو یوتیوب هست که اصلا نیازی به هیچ کلاسی نداری ولی تو فارسیا در مورد ...

عزیزم نه زبانم خوب نیست مگه ترجمه ندارن؟میخوام از یوتیوب شروع کنم تا تابستون که دیگه مدارس بچه هام تموم شد اگه دوره حضوری پیدا کردم برم شنیدم جهاد دانشگاهی کلاس میزاره

طراحی سایت با یوتیوب میشه حرفه ای یادگرفت؟

طراحی سایت دو تاچیزه 1 طراحی سایت با سیستم های آماده مثل وردپرس و ... ( درآمدی نداره ) 2 طراحی سایت با برنامه نویسی وب ( درآمدش فوق العاده بالا ) 

کلیپ های یوتیوب هم خوبن ولی به شرطی که شما حداقل قبلش یه دوره طی کرده باشی و تخصص کافی رو بدست آورده باشی تو یوتیوب دوره ی کامل و جامع نمیتونی پیدا بکنی و اونا پشتیبانی ندارن به روز نیستن و خیلی مشکلات دیگه ای دارند پس به نظرم یوتیوب و ... خوب نیست دوره شرکت کن

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.