ممنون از نظرتون من خیلی ناامیدم واقعا نمیدونم چیکار کنم از این حس هم فقط عذاب وجدان دارم
چرا ناامیدی اگه دوست داشتی بگو مگه چکار کردی که عذاب وجدان داشته باشی ما آدما اشتباه می کنیم تجربه می کنیم هیچ اشکالی نداره تا وقتی زنده ای برای هر مشکلی یه راه حل هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تک رو بودم و فقط ضربه دیدم. هر کس اومد جلو باورش کردم برای تولدهاشون کلی خرج میکردم و برنامه میریختم و.. ولی اونا نزدیک تولد کات میکردن یا یادشون نبود و.. دنیا برای همه یکسان نبوده نیست پسرای خوبی تو زندگیم نیومدن الان کلا اعتماد و میلم بهشون صفر شده. خداروشکر انقدر خودم پیشرفت کردم که دیگه نیازی به کسی ندارم برسه منو خوشبخت کنه.
اوهوم دقیقا منم شبیه شمامبا این تفاوت که رابطه های الان اکثرا خیلی بدردنخورن .فعلا اولویتم درس و کار ...
عزیزم من از ۲۴ سالگی دوست پسر گرفتم یعنی همون ۴-۵سال پیش پسرا همین بودن تازه بدتر. حداقل الان از اول میگن ببین ما هدف مون ازدواج نیست رل بزنیم ولی چندسال پیش پسرا برای اینکه تورو بکشن به خونه وعده ازدواج و.. باز به شرف پسرای الان
تمرکزت روی درس و بیشتر کار باشه عزیزم فکر اقتصادی داشته باش از حقوقت هرچندکم حتما پس انداز ارزی یا طلا تهیه کنه❤️