2777
2789
عنوان

از خانومای سی سال به بالا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 38 پست
خیلی متوجه سوالت نشدم ولی خیلی چیزا اقتضای سنه

منظورم اینه که شاید الان استرس و تنش کمتری برای کارای روزمره داشته باشی بیشتر شایددل نگرونی برا بچه هاتون باشه و...

ولی تو ۲۰ سالگی سریع ناامید بشی کلا غر بزنی خیلی نااروم باشی مدام مدنبال یچیزی باشی که ارومت کنه حتی درس خوندن و کار کردن خودت رو هم کافی ندونی یه حس عقب افتادن شدید

مثلاً چیا؟کلی پرسیدی؟از چه لحاظ منظورتان عزیزم ؟

منظورم اینه که شاید الان استرس و تنش کمتری برای کارای روزمره داشته باشی بیشتر شایددل نگرونی برا بچه هاتون باشه و...

ولی تو ۲۰ سالگی سریع ناامید بشی کلا غر بزنی خیلی نااروم باشی مدام مدنبال یچیزی باشی که ارومت کنه حتی درس خوندن و کار کردن خودت رو هم کافی ندونی یه حس عقب افتادن شدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حسرت میخورم که کاش بهتر و از روی علاقه درس می خوندم که الان حرفی واسه گفتن داشتم.فقط واسه مدرک درس خوندم.کاش دنیا رو بهتر می‌دیدم.کاش عمرم تو بهترین لحظات زندگیم الکی نمی‌رفت.کاش قدر خودم و میدونستم و باهرکسی دوست نمیشدم..کاش بهتر و مثبت تر میگذروندم

فوق العاده مغرور الان یادم میاد حالم از خودم بهم میخوره 😂 به خصوص اینکه بعد از دوره کارشناسی خیلی از پسرای کلاس مون بهم پیشنهاد دوستی دادن باعث شد بیشتر مغرور بشم. 

تو کار پشتکارم زیاد بود ولی فکر میکردم باید صد خودمو بزارم تا دیده شم که از این بابت ناراحتم و اگر تو بخوای دیده شی در هر شرایط میشی حتی اگر ۱۰ خودتو بزاری. اگر کسی خواست لطفم رو جبران کنه خجالت و غرور رو میزاشتم کنار و هدیه رو قبول میکردم. حقوقم رو طلا میگرفتم تا رستوران گردی.

روابط با افراد دوهزاری رو خیلی جدی میگرفتم و زیادی بهشون بها دادم و بزرگ شون کردم که برای خودم گرون تموم شد. اگر برگردم دل نمیبندم از همون اول سر همه چیز با پسر مردم کنار نمیام و قربون صدقه اش نمیرم که فکر کنه چه گوهی هست. همزمان با چندنفر دوست میشم که جواب ندادن کسی روحیه ام رو داغون نکنه ازشون توقع گل و کادو میکنم اگر زیاد برام خرج نکرد میزارم کنار. 

با دوستای متاهلم قطع ارتباط میکنم قبل از اینکه اونا کنارم بزارن! 

ریسک میکنم و وام بیشتری میگیرم و زیاد از خانوادم خط نمیگیرم

چقدر حسرت میخورم که کاش بهتر و از روی علاقه درس می خوندم که الان حرفی واسه گفتن داشتم.فقط واسه مدرک ...

حسرت خوردن رو ما ادما همیشه داریم 

شما هم خودتو خیلی دست کم نگیر هنوز فرصت زیاده 

فوق العاده مغرور الان یادم میاد حالم از خودم بهم میخوره 😂 به خصوص اینکه بعد از دوره کارشناسی خیلی ا ...

چندسالته 

همزمان با چند نفر دوست میشم ک جواب ندادن روحیمو داغون نکنه مگه میخای اواقت فراغت پر کنی 

از هر دست بدی از همون پس میگیری بیبی

فوق العاده مغرور الان یادم میاد حالم از خودم بهم میخوره 😂 به خصوص اینکه بعد از دوره کارشناسی خیلی ا ...

مرسی از نظر جامع و کاملت

چقدر ناامید میشدی ؟ در این حر که کلا بیخیال همه چیز بشی 

منظورم اینه که شاید الان استرس و تنش کمتری برای کارای روزمره داشته باشی بیشتر شایددل نگرونی برا بچه ...

خیلی چیزا بخاطر سنه درسته هر سنی خوشی و دردسر خودش و داره ولی از یه سنی به بعد صبور تر میشی یا شایدم بی خیال تر می دونی همه چی به وقتش درست میشه انقدر فکر همه چی و نکنید من آرزومه به بیست سالگیم برگردم ولی الان که بالای چهلم تجربه ای که دارم و خیلی دوست دارم قدر لحظاتم و خیلی می دونم 

سلام رفقا 

حسرت خوردن رو ما ادما همیشه داریم شما هم خودتو خیلی دست کم نگیر هنوز فرصت زیاده

شوهرم خیلی باسواده.از هرچی بپرسی برات کلی حرف داره.ولی من...به آدمای اینجوری که بیفتی تازه میفهمی چقدر الکی سر کردی

چندسالته همزمان با چند نفر دوست میشم ک جواب ندادن روحیمو داغون نکنه مگه میخای اواقت فراغت پر کنی از ...

من الان ۳۰سالم 

بله تو اون سن نباید هدفمند دوست شی چون نمیدونی تو دل طرف مقابلت چی میگذره و بازی نخوری من ساده با یکی صدمو میزاشتم اونا .. بعد دوستام و همکارام همزمان با چندنفر بودن الان همه شونم ازدواج کردن اصلا از سه قدمی پسرا رو میدیدن میگفتن چه مدلیه پسره!! اونوقت من🙃 

خیلی چیزا بخاطر سنه درسته هر سنی خوشی و دردسر خودش و داره ولی از یه سنی به بعد صبور تر میشی یا شایدم ...

ممنون از نظرتون 

من خیلی ناامیدم واقعا نمیدونم چیکار کنم از این حس هم فقط عذاب وجدان دارم

مرسی از نظر جامع و کاملتچقدر ناامید میشدی ؟ در این حر که کلا بیخیال همه چیز بشی

خیلییی ببین اون رده سنی برای خیلیا حساس 

در اون تایم بیشترین دغدغه و ناامیدیم از ازدواج و گاها شغل بود چون چندباری ترک کار کردم و خیلی اذیت شدم تا پیدا کردن شغل جدید. ولی الان سی سالمه حس ارامش و سبکی دارم اون زمان همیشه حس میکردم از همه عقب هستم در صورتی که از اطرافیانم جلوتر بودم و فقط تو ازدواج و دوستی اونا موفق تر بودن.