2777
2789
عنوان

جاری خراب وخیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 44 پست

چقد بد من ده ساله ازدواج کردم و بچه هام بشدت ب عموشون و کلا خانواده ی پدری وابستن جاری دارشم چیا بهم بگه چ تهمتا بهم بزنه خدامیدونه

عزیزم من هیچ بی حیایی نمیبینم چند ساله تو اون خونوادس و راحته کلمه ی خراب خوب نبست براش ب کار ببری

نیومده تو مسائل خانوادگیشون داری خودت و میندازی وسط 😳😂دختر خوب پارتنر شما مرز گذاری هاشو کرده قبلا ...

وا اولن غریبه نیست ک پسر عمومه خانواده ایم دیگه ماهم اما اون غریبس

بعدشم 7سال تو رابطه ایم از قبلشم همیشه باهم بودیم باهم بزرگ شدیم😐😐

نه اتفاقا پارتنرم محلش نمیزاره اون خیلی رو داره

وا عزیزم چیزایه ک با چشم میبینم تهمت چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بخاد باهاش بگه بخنده ک جفتشو خفه میکنمنه اصلا محلش نمیده

خب پس بیخیالش 

نه جاری من از بس عوضی از حرص من برای این تولد می‌گرفت

یا شوهرم مریض بود براش سوپ درست میکرد

شوخی دستی و شوخی لفظی می‌کنه 

بعد من به شوهرم اعتراض میکنم میگه حرف بازی

من خودم واقعا آخرم ندونستم چطوری حالش و بگیرم فقط 

ارتباطم و خیلی باهاش کم کردم

توکه با این دید میخوای بری تواین خانوادت وای ب حالت معلومه چه قشقری باید هربار برپا کنی مطمعنم اون ب ...

واا اون داره رابطه مارو خراب میکنه من مقصرم😐

به طرف خودم شک ندارم چون اصلا محلش نمیده به اون شک دارم ک از رو نمیره 

وا اولن غریبه نیست ک پسر عمومه خانواده ایم دیگه ماهم اما اون غریبسبعدشم 7سال تو رابطه ایم از قبلشم ه ...

اون یه بچه داره تو اون زندگی پسر عموی شما همسر اون خانومه و اون خانوم حقیقتا یکی از اعضای اون خانوادست ،شما حساسیتتون بیش از حد و اشتباهه شاید صمیمیت اون خانم هم زیاد باشه و مناسب نباشه اما این مسئله رو باید پارتنرتون حل کنه و مزرگذاری کنه شما اجازه ندارین تهمت خیانت و اینا بزنید 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

واا اون داره رابطه مارو خراب میکنه من مقصرم😐به طرف خودم شک ندارم چون اصلا محلش نمیده به اون شک دارم ...

چون منظوری نداره وتویی ک فکر میکنی چیکار داره ب نمزدتو اخه 

چرا فکر میکنی دلش نمزد تورو میخواد خودش شوهر داره بچه داره 

والا من ازترس همین چیزا فقط سلام علیک میکنم با برادرشوهرم ولی واقعادوستشون دارم تا یکیش زن گرفت کلا شدیم دشمن خدا شاهده دوستش دارم بچه دارشده بچشو دیدم قلبم ریخت انقد دوست داشتم بچشو  چون از بچگی این بچه ها رو دیدم بزرگ شدن  دوستشون دارم اما اون ازمن متنفرشده 

منظوری نداره اونم عضو خونوادست سعی میکنه خودشو قاطی جمع بکنه منم برادرشوهرمو دوست دارم انگار برادر ه ...

چی بگم والا قبلنا نمیدیدم زیاد از این کارا کنه چیشد یهو تغییر کردآخه

نه اصلا اتفاقا قبلنا خیلیم باهاش خوب بودم خودش خودشو از چشام انداخت 

تازه خانواده عموم هیچکدوم دل خوشی ازش ندارن میگن خیلی دو رو و میونه هم زن و خبرچینه🤦🏻‍♀️

چقد بد من ده ساله ازدواج کردم و بچه هام بشدت ب عموشون و کلا خانواده ی پدری وابستن جاری دارشم چیا بهم ...

والا منم مشکلی با وابستگی بچش ندارم خودش خودشو از چشام انداخته با کرماش 

چی بگم والا قبلنا نمیدیدم زیاد از این کارا کنه چیشد یهو تغییر کردآخهنه اصلا اتفاقا قبلنا خیلیم باهاش ...

توام برو تو خونواده شوهرت صدتابدی بهت بکنن دوبار جواب بدی یا خبر ببری برای شوهرت همینارو میگن بهت ب خونواده شوهرت دل نبند منی ک انقد دوستشون داشتم رعایتشون کردم بعد عروس جدید شدم بده

از دوریشون اذیت میشم اما بخاطر سردیشون وکاراشون مجبورم دورشم اذیتم میفهمی امروز خیلی گریه کردم بخاطر کاراشون 

خب پس بیخیالش نه جاری من از بس عوضی از حرص من برای این تولد می‌گرفتیا شوهرم مریض بود براش سوپ درست م ...

وااای چقد رو مخه

خداروشکر پارتنرم خیلی وسواسه جز غذاهای منو مامانش و آبجیش غذای کسیو نمیخوره 

اون یه بچه داره تو اون زندگی پسر عموی شما همسر اون خانومه و اون خانوم حقیقتا یکی از اعضای اون خانواد ...

میدونم اینارو آخه مشکل اینجاس پارتنر منم محلش نمیذاره جوابش نمیده اون ول کن نیست و رو خودش نمیذاره🤦🏻‍♀️

پس چطور میگن عروس جدید بیاد قدر عروس قبلی و میفهمن

خبرندارم چیزیم باشه من نمیفهمم چون جلوی ظلمشون وایسادم شدم بده خوبیاشون خرجاشون احترامشون واس اوناست

من هرکاری بکنم دیگ ب چشم نمیام

توام برو تو خونواده شوهرت صدتابدی بهت بکنن دوبار جواب بدی یا خبر ببری برای شوهرت همینارو میگن بهت ب ...

من اصلا باهیچکدوم صمیمی نیستم جز پارتنرم

خونشونم میرم جز احوال پرسی حرفی نمیزنم بیشتر شنوندم 

میدونم اینارو آخه مشکل اینجاس پارتنر منم محلش نمیذاره جوابش نمیده اون ول کن نیست و رو خودش نمیذاره🤦 ...

به این فکر کردین که شاید از راحتی و احساس صمیمیته صرفا و طبق عادت با پارتنر شما خوب برخورد میکنه ؟

شاید اینطور باشه از این زاویه هم نگاه کنید و به پارتنرتون بگین که بعد از ازدواج براش به شکل مستقیم و با صحبت مرز گذاری کنه 

بشینه حرف بزنه بگه با فلان رفتار و فلان رفتار شما راحت نیستم انجامشون ندین ،به همین سادگی !

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا