2777
2789
عنوان

جاری خراب وخیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 44 پست

حساس شدی منم روی جاریم و بچه هاش خیلی حساس شدم،تا کلامی میگن به خودم و بچه هام میگیرم.خیلی بده باید دیدمون و عوض کنیم،این طوری بهتره

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا پارتنرم داره با یکی تو جمع حرف میزنه این عفریته فوری خودشو میندازه وسط دخالت میکنهیا مثلا پارتن ...

مهم نیست اون چیکار می‌کنه 

مهم اینه پارتنرت چه عکس‌العملی نشون میده

منم جاریم از حرص من به شوهرم نزدیک می‌شد 

شوهرم بی منظور باهاش می‌گفت و می‌خندید 

هرچی میگفتم این میخواد منو حرص بده نمی‌فهمید 

از طریق بچشم ک بدتر خودشو نزدیک میکنههی میگه برو پیش عموبه عمو بگویا اذیتی چیزی میکنه میگه فلانی(پار ...

هرچی بیشتر توضیح میدی بیشتر واضح میشه ک شما حساسی!! جاری های من هزاران بار اینکارا رو کزدن و ب ذهن من حتی خطور نکرده ک ممکنه از بیحیایی باشه!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
از طریق بچشم ک بدتر خودشو نزدیک میکنههی میگه برو پیش عموبه عمو بگویا اذیتی چیزی میکنه میگه فلانی(پار ...

این بنظرم خیانت نیس یه جورایی چون زن داداشه میخواد صمیمیتشو تو چشم تو کنه مثلا بگه ما راحتیم خیانت واضحه ینی باهمن و کارایی انجام میدن ک جلو چشم بقیه نمیتونن 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بارها به پارتنرم گفتم دمشو قیچی کن محل خودشو بچش نزار

میگه بچه داداشمو که نمیتونم بندازم دور

با زنشم رابطه ای نیست ک بخوام قطع کنم

همش میگم حتما باهم رابطه ای دارین

اما بارها دیدم جوابش نداده تو جمع ضایعش کرده محل سگ بهش نداده باز زنیکه انقد پروعه بدتر میکنه رو خودش نمیذاره

فهمیدم ک واقعا کرم از اونه مقصر پارتنرم نیست 

چیکارکنم بنظرتون؟؟؟؟

شما نباید کوتاه کنی...اون آقا باید بلاکشون کنن و طی یک تماس تلفنی بهشون بگن حد خودتو ندونی به برادرم ...

گوشیشو‌ چک نمیکنم ولی فکر نکنم با گوشی چیزی باشه

آخه همش با بچش پلاسه خونه عموم صبح ظهرشب😑

نیومده تو مسائل خانوادگیشون داری خودت و میندازی وسط 😳😂

دختر خوب پارتنر شما مرز گذاری هاشو کرده قبلا و رابطشون صمیمیه با هم الان دیگه شما داری بیش از حد تهمت میزنی و واکنش نشون میدی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

تو حساس نشدی؟؟ اگ همچین چیزی بود شوهرش می‌فهمید دیگه چندسال عشوه بیاد و هیشکی هیچی نگه؟!! تو موارد خ ...

من خودم قبول دارم زیادی حساس و شکاک و بدبینم ولی آخه این خیلی کرم داره 

انقدری ک این میاد اونجا شوهرش نمیاد ک ببینه

اون و بچش میان شبا میخاد بره شوهرش میاد میبرتش همین

ندیدم با کسی دیگه در این حد راحت باشه آخه

گوشیشو‌ چک نمیکنم ولی فکر نکنم با گوشی چیزی باشهآخه همش با بچش پلاسه خونه عموم صبح ظهرشب😑

توکه با این دید میخوای بری تواین خانوادت وای ب حالت معلومه چه قشقری باید هربار برپا کنی مطمعنم اون برادرشوهرشو مثل برادرش دوست داره چندسال تواین خانوادست

یکم رو خودت کارکن والا خودتو ازچشم میندازی 

اگرم شک داری ب طرفت چرا ادامه دادی تمومش کن

مهم نیست اون چیکار می‌کنه مهم اینه پارتنرت چه عکس‌العملی نشون میدهمنم جاریم از حرص من به شوهرم نزدیک ...

اگر بخاد باهاش بگه بخنده ک جفتشو خفه میکنم

نه اصلا محلش نمیده

آره پس چیهواا گلم زن داداشه زن خودش نیست که آخه اینجور میکنه

منظوری نداره اونم عضو خونوادست سعی میکنه خودشو قاطی جمع بکنه منم برادرشوهرمو دوست دارم انگار برادر هم خونمه کوچکتر بود باهاش راحتتربودم اما بزرگ شده سلام علیک خیلیم اقا شده اون یکی همین ک زن گرفت شدیم دشمن هم انگار تقصیر زنش بوده حتما اصلا هم من باهاش درست حسابی حرف نمیزدم سلام علیک معمولی 

ولی زشته یکم روخودتون کارکنید شما عروس جدیدا ک میان عروس اولو قشنگ عقده ای می کنید