2777
2789
عنوان

حاملم کسی نمیدونه تقریبا اونایی ک مطمئنم نمیدونن زنگ میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست
اخه بدون دیدن طرف یهو حست میگه فلانی مثلا دختر دایی مادرت تو شهر دیگه حاملست

اره من خودم با خواهرم ۲ سال قطع رابطه بودیم ،یک شب حسم بهم گفت مریض شده بعد که باهم رابطمون خوب شد بهش گفتم گفت آره کرونا گرفتم اون موقع ،منظورم بعضیا حس ششم قویی دارن حتی از راه دور 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
دقیقا میگن ببین چ عیبی داره بچش سقط شد

اره واسه بقیه اتفاق افتاده بعد ۲ و ۳ سال هنوز حرف میزنن فلانی بچش این جوری شد و فلان شد ول نمیکنن فقط حرف میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من خودم با خواهرم ۲ سال قطع رابطه بودیم ،یک شب حسم بهم گفت مریض شده بعد که باهم رابطمون خوب شد ب ...

چ جالب

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره واسه بقیه اتفاق افتاده بعد ۲ و ۳ سال هنوز حرف میزنن فلانی بچش این جوری شد و فلان شد ول نمیکنن فق ...

من اش دادم شیش ماه پیش بقران همینجوری دور هم باشیم با خاله هام مادرم فهمید باردارم گفت خدا بلخره جواب نذر هاتو داد حالا من ناخواسته بادارشدم و هیچ مشکلی نداشتم اینکه مادرمه اینجور میگه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چ جالب

حالا تو لو نده اصلا ،بزار سونوهای مهم تو بری انشالله که هیچ مشکلی نبود بعد راحت میتونی به بقیه بگی ،حداقل دیگه استرس حرف مردم نداری فقط و خودتو شوهرتی

حالا تو لو نده اصلا ،بزار سونوهای مهم تو بری انشالله که هیچ مشکلی نبود بعد راحت میتونی به بقیه بگی ، ...

اره عید میگم انشالله زنداییم امسال بچش دنیا اومد از ۴۰روزگی گفت خدا شاهده ۸ماه تمام زجر کشش کردن هرچی میخورد میگفتن بچت دختریاپسر روکلش نمک میریختن برااسم هزارنفر دخالت کرذن اخرم سر اسم دلخوری پیش اومد بین مادربزرگم و مادر بچه کلا افتضاح بمیرم هم نمیگم

من اش دادم شیش ماه پیش بقران همینجوری دور هم باشیم با خاله هام مادرم فهمید باردارم گفت خدا بلخره جوا ...

ای بابا چی بگم ،بعضی مادرا از سادگی یک حرفایی میزنن، زیاد به دل نگیر ،ولی بهش یاد بده جلوی بقیه از این حرفا نزنه چون دودش توی چشم تو میره ،بقیه تا میبین یکی یک چیزی میگه میشه نقول مجلس تا آخر فقط حرف اون بنده خدایه🤕🤕

ای بابا چی بگم ،بعضی مادرا از سادگی یک حرفایی میزنن، زیاد به دل نگیر ،ولی بهش یاد بده جلوی بقیه از ا ...

کلا مادر من باهمه هست الامن منم زیاد بهش چیزی نمیگم الان ۱۱هفته ام شکمم جولو اومده بود یکم خودش حدس زد اخه ویار دارم اگ منو نمیدید نمیگفتم

اره عید میگم انشالله زنداییم امسال بچش دنیا اومد از ۴۰روزگی گفت خدا شاهده ۸ماه تمام زجر کشش کردن هرچ ...

الهی بنده خدا ،بارداری خودش سخته ،هزاران استرس داره ،با این حرفا و رفتارا تا آخر جیگر آدم بالا میاد ،منم الان شیش ماهم فقط شوهرم و خانوادم میدونن دیگه به کسی نگفتم اصلا تا ماه بعد به خانواده شوهرم میگم که دیگه خیالم راحته ،اسم فقط خودم و شوهرم انتخاب میکنیم 

کلا مادر من باهمه هست الامن منم زیاد بهش چیزی نمیگم الان ۱۱هفته ام شکمم جولو اومده بود یکم خودش حدس ...

دیگه خودت توی اولویت قرار بده ،هر چی صلاحته همونو انجام بده به حرف کسیم اهمیت نده