2777
2789
عنوان

دعواهای پدر و مادرم زندگیمو داره خراب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 50 پست
افتضاحناز دستشون دارم فرار میکنم زن آدم بی پول میشم که حداقل دیکه صداشونو نشنوم

بله متاسفانه خیلی از بچه ها همینن میخان از چاله دربیان میوفتن تو چاه

حالا ایشالا ک شما درادامه خوشبخت شی

این جهان کوه است و فعل ما ندا،سوی ما آید نداها را صدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این خونواده ای که من دارم و محله ی مفتضحی که زندگی میکنم دیگه امیدی ندارم بهتر ازین آدم بیادالانم ...

نکش خودتو .

اکثر پدرو مادرا همینن . ندیدی نمیدونی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تا خونه خودت نرفتی سعی کن زیاد نیاد اونجا🤦🏻‍♀️جلو مامان بابات هم بگو تموم کنن آبروت میره فردا هزار ...

یبار محکم گفتم تا وقتی بچگونه رفتار میکنید نمیذارم بیاد اینجا

زنگ میزنن به گوشیش خودشون دعوتش میکنن

انگار که یه بیننده جدید و تازه نفس برای نمایش های بیشمارشون پیدا کردن

ببخشید خندم گرفت کاش منم اونجا باشم ببینم عین خواهرای منن😂😂😂

وای بخدا صداشون که میره بالا ذره ذره آب میشه گوشتای تنم

از سن و سالشون خجالت نمیکشن

خیلی ناراحتم آبروم رفته از دستشون

با این خونواده ای که من دارم و محله ی مفتضحی که زندگی میکنم دیگه امیدی ندارم بهتر ازین آدم بیادالانم ...

وقتی ازدواج کردی وانمود نکن که اذیت بودی خونه پدرت همیشه خودتو بزرگ کن 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
یبار محکم گفتم تا وقتی بچگونه رفتار میکنید نمیذارم بیاد اینجازنگ میزنن به گوشیش خودشون دعوتش میکننان ...

ای بابا 

خب به نامزدت بگو فقط من زنگ زدم دعوتت کردم بیا 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

الهی دلم کباب شد برات وقتی نامزدت نیس ی دعپا را بنداز بگو دارید ابرومو میبرید نامزدتم نزار بیاد

حالیشون نمیشه که، هرسری سر یچیزی بحث میکنن

یذره آبروداری بلد نیستن

خجالت میکشم اصلا میشینم تو جمعشون

وقتی میاد خونتون بگو خیلی دلم میخواد بریم بیرون و اینجوری هم بیرون رفتین وهم ایشون شاهد دعواهای پدرومادرت نیست 

یا اینکه میتونی با مادرت صحبت کنی که حداقل جلو نامزدت خودشو کنترل کنه

وای بخدا صداشون که میره بالا ذره ذره آب میشه گوشتای تنماز سن و سالشون خجالت نمیکشنخیلی ناراحتم آبروم ...

چند سالشون هست  

امیدوارم نامزدت در اینده به روت نیاره این ابرو ریزیا رو 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

تو خونتون قرار نگذاری

.مادر و پدرم شاکی شدن .بگو با دوتا بچه طرفم که حرمت مهمون نگه نمیدارن  چرا باید نامزدم بیاد خونمون .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم تو ضامن رفتار بقیه نیستی که.سعی کن واقعا بهشون نری و بتونی زندگی خودتو درست پیش ببری.

نه بقران همیشه میگم هرچی مامانم بود من صد درجه مخالفش میشم

بازم یه موقع هایی یه رگه هایی از رفتاراش تو خودم میبینم و میترسم از خودم

هیچوقتم مادر نخواهم شد چون میدونم یکی عین مامانم میشم و بچم قراره عین خودم اذیت شه

خانواده منم اینجورین با این تفاوت که مامانم نمیتونه حرفی بزنه و بابام خیلی پیش میره نگران اینم که تا ...

خونه ما برعکسه مامانم آتیش دعوارو روشن میکنه چون صداش بلندتره

قطعا ما بچه ها تاوان حماقتهای خونواده هامونو میدیم متاسفانه