2777
2789
عنوان

انصراف از فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 53 پست
شما منی یا من شمام ؟البته من هنوز سال دوم دانشجویی هستم ولی برای ارائه کلی استرس دارم

منم همینم الان بهتر شدم ولی بازم فراریم ازش

از اول باید اینو متوجه میشدم که دیر فهمیدم متاسفانه

منم همینم الان بهتر شدم ولی بازم فراریم ازشاز اول باید اینو متوجه میشدم که دیر فهمیدم متاسفانه

البته احتمال اینکه اشتباه کرده باشی ، زیاده چون هنوز نرفتی سرکار چون دیدم معمولا کسایی که چندسال کار کردن،دیگه دوست ندارن بیان بیرون فقط باید تحمل کنی دوران دانشجویی چطور گذشت خوب بود یا نه؟کارورزی سخت بود تدریس و اینا؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته احتمال اینکه اشتباه کرده باشی ، زیاده چون هنوز نرفتی سرکار چون دیدم معمولا کسایی که چندسال کار ...

الان تو کارورزیم این برام سخته تدریس نداشتم دومین بارم بود. اصلا حس خوبی ندارم اولش فکر کردم عادیه و تدریسم معمولیه تا اینکه تدریس بقیه بچه ها رو دیدم

خیلی افتضاحم💔💔

الان نمیدونم هفته بعد که گفته فیلمتو بیار تو کلاس من با چه رویی این فیلمو بذارم💔

اگه عاشق بچه ها هستی بمون درست میشه 

عاشق نیستی برو

هرچی زودتر بری بهتر

پول خسارت بدی بهتر از اینه که هم بچها شکنجه بشن هم خودت 

معلمی عشق میخواد 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

دعا می کنم تا هفته بعد زنده نباشم😂💔

خب ببین اونایی که میگی خیلی خوب عمل کردن،چیکار کردن شما هم همون ترفند ها رو استفاده کن

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
تا وقتی یه شغلی رو دوست نداشته باشی هر چقدر هم وجه اجتماعی داشته باشه افسردت میکنه بعدم متاسفانه اون ...

دقیقا خود منم بابام خیلی اصرار کرد نرفتم اصلا پشیمون نیستم ک نرفتم چون من نه علاقه دارم و ته حوصله درس دادن دارم با اینکه خیلی عاشق بچه های کوچیکم بخصوص اول ابتدایی ولی خب توانشو ندارم