2777
2789
عنوان

انصراف از فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 53 پست

من شغل معلمی رو دوست نداشتم 

بنا به اصرار خانوادم این حرفه رو انتخاب کردم‌.

هیچوقت فکرشم نمیکردم یه روز بخوام معلم بشم.

اما قسمت شد و اومدم تو این حرفه.

سال اول خیلی تلاش کردم منم مثل تو زیاد شکست خوردم و فکر میکردم به درد این کار نمیخورم و با روحیاتم جور نیست و بار ها به فکر انصراف و استعفا افتادم اما سال که بگذره بیشتر اخت میشی و کار میاد دستت با تجربه کردن های زیاد.

و الان جوری شده که به خودم میگم چرا اینقدر به این شغل گارد میگرفتم و اگه بازم برگردم عقب همین راهو انتخاب می‌کنم.

خیلی دوستش دارم و به نظرم برای یه خانم خیلی شغل خوبیه.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای
پس هدفتون چیه؟ بر فرض انصراف دادین میخاین چیکار کنین؟درس بخونین برای چه رشته ای؟ یا برين کارای آزاد ...

هدفم مرگه واقعا هیچی نمیدونم خیلی زحمت کشیدم برا درس خوندن دیگه هم کشش ندارم باز بخونم. چقد اشتباه کردم💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش من یک ماه اولی که تدریس کرد 

مریض شد 

از استرس.و حس ناکافی بودن 

میخواست انصراف بده  ولی تحمل کرد 

الان راه  افتاده 

فرهنگیان.یه شغل  خوبه مخصوصا برا خانما 

تحمل کن 

سلام 😍
هدفم مرگه واقعا هیچی نمیدونم خیلی زحمت کشیدم برا درس خوندن دیگه هم کشش ندارم باز بخونم. چقد اشتباه ک ...

اسی جان به خودت زمان بده 

مخصوصا اینکه اول راهی 

هیچ کس با مهارت شروع نکرده گلم همه با اشتباهات و تجربه از اونا به مهارت رسیدن

داداش من یک ماه اولی که تدریس کرد مریض شد از استرس.و حس ناکافی بودن میخواست انصراف بده ولی تحمل ک ...

من دیگه واقعا نمیکشم همه موهام داره می ریزه وای وای چقدر برای درس و امتحامای دانشگاه زحمت کشیدم انصراف بدم اینا چی میشه😭😭💔

هدفم مرگه واقعا هیچی نمیدونم خیلی زحمت کشیدم برا درس خوندن دیگه هم کشش ندارم باز بخونم. چقد اشتباه ک ...

خب چندین سال زحمت کشیدی،چرا قدردانش نیستی الان؟فوفش2سال هم تلاش کن، همه چی میاد دستت

من شغل معلمی رو دوست نداشتم بنا به اصرار خانوادم این حرفه رو انتخاب کردم‌.هیچوقت فکرشم نمیکردم یه رو ...

من احمق به اصرار خانواده هم نبود بابام همش بهم میگه چرا رفتی اینجا خودم فکر کردم خبریه اگه میدونستم توانمندیش رو ندارم هیچوقت نمیومدم

اتفاقا الان تاپیکم سرنوشت یکی بود عین تو حتی یه شغلی که ارزوی همه بود انصراف داد الان اون سر دنیا داره کیف می کنه از شجاعتش بهت نمی گم برو انصراف بده یا ادامه بده این شغل چون این تصیمیم خودت باید بگیری ولی به خودت اعتماد کن کلی ادم تو این دنیا هستن چند سال اشتباه رفتن ولی جرعت تغییر داشتن باید انچه را دوست نداری رها کنی حالا می یان می گن که وای فرهنگیلن خوبه اینده شغلی داره و..  ولی هیچکس تو نیستی وقتی حالت بده تو این رشته چرا می خوای ادامه بدی به چی برسی به جنون افسردگی فرسودگی 

اگه پولداری انصراف بده برو دنبال علاقت

اگه نداری ادامه بده و خودت وقف بده تا تعهدتت تموم بشه که احتمالا اون زمان تموم بشه هم نمیای بیرون چون عادت کردی 

پس ذهنت عوض کن 

و کنارش یه هنری برو که دوست داری 

دیگه راهی که اومدی

هم اتاقی من .  معلم بوده ارشد اش هم کفته تعهدش هم چند سال رفتع دوباره کنکور داده.

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

شما منی یا من شمام ؟البته من هنوز سال دوم دانشجویی هستم ولی برای ارائه کلی استرس دارم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)