الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد
عزیزم اول روغن نارگیل اصل پرس سرد روغن زیتون روغن کنجد بخر همه رو باهم قاطی کن بعد یه دسته رزماری تازه رو دو هفته بزار تو همین روغنا که مخلوط کردی بزار جای تاریک سه هفته بمونه بعد از سه هفته ۲۰ دیقه قبل از حموم بزار رو ساقه ی موهات و از نتیجه شگفت زده میشی بعد از سه جلسه
هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد