2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خر مال اونه که سواره

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 40 پست
بله درست گفته در ضمن شما خودتو نبین دفتر من پر است از مردهایی که برای لوس بازی خونه زدن به نام همسر ...

یکی میشناسم خونه زده به نام زنش وقتی فامیل زنه بدهی مالی داشت زن سند خونه براش گذاشت فامیله هم در رفته خونه رو رفت رو هوا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت دلسوزه و به فکر آیندته و حق دارهحرف همسرت درست نیست.. بعد از مرگ یعنی چی دقیقا؟مگه زمان مرگ رو ...

ببین عزیزم وقتی پدر اینقدر صریح میاد به داماد میگه ملک به نام دخترم کن به دامادم حق بدید نخواد انتقال بده و بترسه از این حرفا 

وقتی می‌گم از کاربرهای نی نی سایت راهنمایی نگیرید دقیییقا منظورم اینهاز زندگی مشترک درک داری؟

دقیقا 

انگار کشکه 

بعد جالب اینجاست واقعاً یه عده احمق به حرف اینا گوش میدن ها ، خودشونو بدبخت میکنن 

به قول بابام میگه زندگی مشترک از جنگ هم بدتره ، توی جنگ خیالت راحته یا می‌بری یا میبازی یا میمیری 

ولی تو زندگی مشترک همش باید بجنگی ، زانو هات بخوره زمین باختی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اولن شوهرش نباید انقدر تند با خانوادش حرف میزد پدرش از دلسوزی چنین حرفی زده بعدش خانم بیچارش ۱۲ سال ...

دقیقا شوهرش کمی ترسید و کمی هم‌تند رفت

من هم گفتم حرف پدرش درست یود و حق داشت

اما اینکه همسر استارتر چیزی به نام استارتر نزده، دلیل نمیشه که یعنی دوسش نداره

الان استارتر باید با سیاست کمی بره سمت همسرش چون هر حرفی بزنه، باعث میشه که زندگیش متشنج بشه و همسرش خانواده استارتر رو مقصر بدونه

الان حرفی از تقسیم خونه بشه‌، بدتر میشه و حتی ممکنه همسرش بیشتر لج کنه یا هم بی احترامی کنه

بهترین کار اینه که بعد از چند ماه دیگه، کم کم این بحث تقسیم اموال رو خود استارتر بیاره وسط 

فقط تو این شرایط و این لحظه طرف همسرش باشه اما با حرف خانواده اش هم مخالفت نکنه

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

دقیقا شوهرش کمی ترسید و کمی هم‌تند رفتمن هم گفتم حرف پدرش درست یود و حق داشتاما اینکه همسر استارتر چ ...

اتفاقا خرج کردن وهزینه کردن اقایون ارتباط مستقیمی به علاقشون داره هرچقدر بیشتر بهت اعتبار بدن و بیشتر خرجت کنن اون رابطه پایدار تره 

الانم استارت میتونه به شوهرش تذکر بده که با بابام بد حرف زدی باید احترامش رو نگه میداشتی یه باشه میگفتی چیزی از اقایت کم نمیشد و....در کمال ارامش و محبت حرفش رو بزنه 

بعدشم باید حتما یه نقشه ای بکشه ملکی بنام خودش بزنه انگار شوهرش میترسه و این اصلا نشونه خوبی نیس 

دختر خوب با یه جمله نباید قضاوت الکی کنی 

ببین عزیزم وقتی پدر اینقدر صریح میاد به داماد میگه ملک به نام دخترم کن به دامادم حق بدید نخواد انتقا ...

دقیقا به همسرش هم حق دادم 

هر دو حق داشتن و هر دو خیلی رک بودن

استارتر الان باید سکوت کنه اما با سکوت طرف همسرش باشه 

اینکه میگم طرف خانواده هم باشه، یعنی منظورم اینه که الان با حرف پدرش مخالفت کنه، بعدا در اینده نمی‌تونه برا حقش چیزی بگه

چون قبلا حرفش چیز دیگه ای بود

پس بهتره فعلا جو رو اروم کنه سکوت کنه بیشتر به همسرش محبت کنه تا فراموش بشه

بعدا در فرصت مناسب این بحث رو خود استارتر پیش بکشه

اونم جلو کسی نه... تو خلوت به همسرش بگه

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

اتفاقا خرج کردن وهزینه کردن اقایون ارتباط مستقیمی به علاقشون داره هرچقدر بیشتر بهت اعتبار بدن و بیشت ...

خرج کردن و هزینه کردن با تقسیم اموال فرق می‌کنه

الان همسرش رو نباید دعوا کنه 

من تو زندگیم دقیقا همین رو تجربه کردم

همسرم دوسم داره اما چیزی به نامم نمیزد

تا اینکه خودم بهش گفتم و الان نصف نصف

آخه خودتون باعث قضاوت شدید خیلی خشن بیان کردید😅

خرج کردن و هزینه کردن با تقسیم اموال فرق می‌کنهالان همسرش رو نباید دعوا کنه من تو زندگیم دقیقا همین ...

نظرتون محترمه اینم نظر منه 

چون با شما هم عقیده نیستم دلیل نمیشه حرف و عقیده منو زیر سوال ببری !!!!

موفق باشی