2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خر مال اونه که سواره

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر پدرتون کلی گفته، واکنش همسرت درست نبوده. اگر دقیقا منظور پدرت به همسر شما بوده که بخشی از اموالشو به اسم شما کنه، گرچه همسرت تند رفته ولی درست گفته. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وقتی می‌گم از کاربرهای نی نی سایت راهنمایی نگیرید دقیییقا منظورم اینهاز زندگی مشترک درک داری؟

چی بگم اوج راهنمایش همینه دیگ...به چیزایی که نرسیده میخواد اینجوری خنک بشه 😔

بله درست گفته در ضمن شما خودتو نبین دفتر من پر است از مردهایی که برای لوس بازی خونه زدن به نام همسر الان خیلی نرم ملو میگه برو بیرون از خونم تازه مورد داشتیم خونه رو خانومه انتقال داده به نام مادر و پسر خاله اش تا پس کرفتنش سخت بشه

فقط خدا
بابات یکم از دارییش رو به نام تو میزنه؟یا بابای اون به نامش میزنه؟

مگه باباهاشون زندگی اینا رو جمع جور میکنم با نداری و شکلات زندگی شوهرش میجنگن بچشو بزرگ میکنن تمکیم میکنن ؟؟؟؟؟؟

وقتی می‌گم از کاربرهای نی نی سایت راهنمایی نگیرید دقیییقا منظورم اینهاز زندگی مشترک درک داری؟

👌👌

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شوهرت درست جواب داد مال خودشه اختيارش داره شاید نخواد ب  زنش انتقال بده چ خوبم‌مدعی هاش خودش شناخته آفرین 

میدونی یکی میشناسم املاک اش به نام خانمش بود بعد فوت دختره خانواده دختره مهریه دخترشون اجرا گذاشتن طرف رو در به در کردن از ارث پدریش گرقت مهریه داد خانواده زن مرحومش از املاک آقا ک ب نام زنش بود هم ارث بردن خانواده دختره

اولن شوهرش نباید انقدر تند با خانوادش حرف میزد پدرش از دلسوزی چنین حرفی زده 

بعدش خانم بیچارش ۱۲ سال تو دارایی و بی پولی با اقا زندگی کرده لیاقت سه دنگ خونه رو نداره بنامش بزنع ؟؟؟؟زندگی مشترک یعنی خانم از خودش هیچی نداشته باشه ؟؟؟

من ۱۵ سال سابقه زندگی مشترک دارم اما شوهرم حق نداره با خانوادم اینجوری حرف بزنه و باید با یه( چشم)به بابام سر و ته جریان رو هم میاورد

ارزش شمارو نمیدونم اما شوهر من باید به من و خانوادم احترام بزاره و از نظر من تا زمانی که هیچ ملکی بنامم نباشه یعنی بهم اعتماد نداره و دوستم نداره

پدرت دلسوزه و به فکر آیندته و حق داره

حرف همسرت درست نیست.. بعد از مرگ یعنی چی دقیقا؟

مگه زمان مرگ رو میدونه؟ 

همسرت برای مال و اموالش کمی ترسیده

قطعا که حرف پدرت درست بود اما نباید بیان میکرد

الان به نظر من فعلا کاری نکن حرفی هم نزن

اما بعدا‌کم کم سعی کن راضیش کنی که از مال و اموال به شما هم بده

الان حرفی نزن چون هر چیزی که بگی، خانواده شما رو مقصر میکنه

کمی سیاست به خرج‌ بده

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.