من 19 سالمه اکثرا از دختر خواهرم ک2 سالشه مراقبت میکنم قشنگ میفهمیدمش اون حسی که دلت نمیاد بچته اون حسی ک وقتی میبینی زدنش پیدا میکنی اون حسی که خودتم به یه ادم معتاد شوهر کردی و تازه 19 سالته اول جوونیت اینا افتادن رو دوشت 💔
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من 19 سالمه اکثرا از دختر خواهرم ک2 سالشه مراقبت میکنم قشنگ میفهمیدمش اون حسی که دلت نمیاد بچته اون ...
خدا خودش کمکش کنه بچه ادم انگار یه تیکه از بدن ادم همونقدر سخته جدا شدن ازش تصور کن چشمت دربیاری بزاری کنار از خدا میخوام هیچ مادری از بچش جدا نکنه وهیچوقت ناراحتی بچه اش نداری و حسرتش نبینه
خدا خودش کمکش کنه بچه ادم انگار یه تیکه از بدن ادم همونقدر سخته جدا شدن ازش تصور کن چشمت دربیاری بزا ...
ولی خودشم ادمه تازه 19 سالشه شاید دست تقدیر زد دوباره شوهر خوبی کرد اون بچه هم بره پیش یه خونواده درست حسابی بزرگ شه
بنظرم این به نفع همس 💔
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔