2777
2789
عنوان

تایپک یکی زده بود گفت میخوام بچم ببرم بهزیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 33 پست

من 19 سالمه اکثرا از دختر خواهرم ک2 سالشه مراقبت میکنم قشنگ میفهمیدمش اون حسی که دلت نمیاد بچته اون حسی ک وقتی میبینی زدنش پیدا میکنی اون حسی که خودتم به یه ادم معتاد شوهر کردی و تازه 19 سالته اول جوونیت اینا افتادن رو دوشت 💔

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من ندیدم چرا میخواست اینکارو کنه

بنده خدا میگفت شوهرم معتاده خودم میرم کار میکنم موقعی نیستم بچم کتک میزنن بچه اش کلا دوسالشغ

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بخدا خیلی فقط ادم بچه اش سالم باشه و جلو چشمش یه سقف بالا سرش دغدغه خرج و لباس بچه هاش نداشته ب ...

توو ایران ارعه

الان آبم نیست 

والا ب درجه ای از بدختی از دست مافیاها رسیدیم ک نفس کشیدن بدون دغدغه و استرس اینده شده برامون حسرت

من 19 سالمه اکثرا از دختر خواهرم ک2 سالشه مراقبت میکنم قشنگ میفهمیدمش اون حسی که دلت نمیاد بچته اون ...

خدا خودش کمکش کنه بچه ادم انگار یه تیکه از بدن ادم همونقدر سخته جدا شدن ازش تصور کن چشمت دربیاری بزاری کنار از خدا میخوام هیچ مادری از بچش جدا نکنه وهیچوقت ناراحتی بچه اش نداری و حسرتش نبینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب شاید مجبوره دیگه

دقیقا مجبوره وگرنع کدوم مادری راضی به اینکاره بنده خدا اگر مجبورنبود اینکار نمیکرد میگم نفسم گرفت تایپکش دیدم خدا به دلش صبر بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنده خدا میگفت شوهرم معتاده خودم میرم کار میکنم موقعی نیستم بچم کتک میزنن بچه اش کلا دوسالشغ

چه دردناک 

اما متاسفانه از اینا کم نیست. خدا کمکشون کنه 

کاش اینقدر پولدار بودم یه خونه بزرگ می‌ساختم با کلی اتاق پناه میدادم به این خانوما 

چه دردناک اما متاسفانه از اینا کم نیست. خدا کمکشون کنه کاش اینقدر پولدار بودم یه خونه بزرگ می‌ساختم ...

منم همیشه همین فکر میکنم کاش میتونستم کمک کنم خدایا تو خودت کمک کن از دست ما کاری ساخته نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خودش کمکش کنه بچه ادم انگار یه تیکه از بدن ادم همونقدر سخته جدا شدن ازش تصور کن چشمت دربیاری بزا ...

ولی خودشم ادمه تازه 19 سالشه شاید دست تقدیر زد دوباره شوهر خوبی کرد اون بچه هم بره پیش یه خونواده درست حسابی بزرگ شه

بنظرم این به نفع همس 💔

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ولی خودشم ادمه تازه 19 سالشه شاید دست تقدیر زد دوباره شوهر خوبی کرد اون بچه هم بره پیش یه خونواده در ...

خدا کنه پیش یه خانواده خوب بره خودشم یه زندگی خوب بسازه کاری خدا بخواد میشه انشالله خدا براشون بهترین ها رو بخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40