2777
2789
عنوان

وای طرف پرستاری ازار قبدل شده چ جشنی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
کمتر عذاب بکش تو کار بقیه دخالت نکن همینکه میای میگی من خودم قبول شدم ووو فقط نشون میده چقد حسادت ...

برو تاپیک های قبلیم و رتبم هست 

اره ب پرستاری ازاد حسادت کردم دوباررررر 

اتفاقا این خوبه ربطی به تازه به دوران رسیدنم نداره این آدم شاده قدر دستاوردها و موفقیت های خودشو میدونه روح و روان سالم داره نشون میده پدر مادری داشته که حتی برای کوچیک ترین دستاوردهاشم همیشه تشویقش کردن نه اینکه مقایسه اش کنن و بکوبن تو سرش به خاطر همین میتونه بابت موقعیتی که براش پیش اومده حس خوب و رضایت و شادی داشته باشه حس شما ببشتر شبیه حسادته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اونم زحمت کشیده و شاید علاقش بوده حتی بیشتر از رشته های تاپ دوسش داشتهو موتفق دادار دودور نیستم ...

من مسخره نمیکنم اینکخ بزاری تو اینستا ک کیک فلان مدل بخری عجیبخ من دختر خالم و دوست صمیمبم پزشکی و دندون اوردن ی استوری نذاشتن

کجا پولدارن ازادیا

کسی که ترمی ۵۰میده

حداقل ۱۰تا۱۲خوابگاه 

لباس و خوراک و رفت و آمد 

پولداره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دیگه اینجوری باشه باید کلا تاپیک نزنیم سایت سوت و کور میشه چون در اصل هیچ چی بهمون مربوط نیست

خوب در مورد یکسری چیزا نظر دادن واقعا کار بیخودیه طرف خوشحال بوده این کارو کرده 

دیگه اینجوری باشه باید کلا تاپیک نزنیم سایت سوت و کور میشه چون در اصل هیچ چی بهمون مربوط نیست

من برام عجیبه بزاره تد ایسنا 

دوست صمیمی دوازده سالم دندوت پزشکی دانشگاه شهیر بهشتی اورد حتی ی استوری نذاشت

بوی حسادت و مسخره کردن رو حس نکردی قشنگم؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

برو تاپیک های قبلیم و رتبم هست اره ب پرستاری ازاد حسادت کردم دوباررررر

عزیزم یه چی بگم .. ما چندوقت پیش یه ماشین صفر خریدیم برای من اصلا چیز خاصی نبود حتی یکم غصه خوردم چرا مدل بالاتر نخریدیم... همزمان با ما یکی از آشناها چند مدل پایین‌تر همون ماشین رو خرید و هی استوری و استوری .. طوریکه ماشین مشخص باشه ...

میدونی بهم یه تلنگر زد .گفتم نگاه با چیزی که من هیچ ذوقی نکردم یکی داره چقدر ذوق میکنه و خوشحال شدم بخاطر این حس شاد بودنش 

بیخیال همه مث ما فکر نمیکنن