2777
2789
یکم بی حوصله ای یه شلوار ابر بادی پاته دراز یه پات رو پاته منتظری درباره ی ازدواجت بگن و سرگرم شی حو ...

همش درست بود بجز شلوارم

شلوارم چسبون و پنبه اییه

ولی بازم خوب بود

نظرت راجب ازدواجم؟😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش درست بود بجز شلوارمشلوارم چسبون و پنبه اییهولی بازم خوب بودنظرت راجب ازدواجم؟😁

رنکش یه حالت سفید پاستیلی یا نسکافه ایه؟  

2تا چهارسال دیگه بهترین بخت نصیبتون میشه شاغلی؟ احساس میکنم تو محل کار یا نزدیک همونجا اشنا میشین و واسطه قرار میده برا پاپیش گذاشتن

اره رذه راه قهوه ایی و مشکیههممنون🥺ینی بختم بلنده؟

اره از اخلاقتم بگم من خیلی شور هیجان داری شادابی و خیلی مهربونی و خونگرم ارتباط اجتماعیت بالایی داری اما یکم خجالتی هم هستی و از ظاهر شوهر ایندتون قذ خیلی بلندی داره و تیپش کلاسیک رسمی میزنه چشم ابرو مشکیه سنشم 31تا 34

رنکش یه حالت سفید پاستیلی یا نسکافه ایه؟ 2تا چهارسال دیگه بهترین بخت نصیبتون میشه شاغلی؟ احساس میکن ...

منم میگید خواهسا کی پیام میده کی میریم تو رابطه بهم میرسیم کی ممنونتم 

همش درست بود بجز شلوارمشلوارم چسبون و پنبه اییهولی بازم خوب بودنظرت راجب ازدواجم؟😁

ب نظرت‌گلم‌من کی باردار میشم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره از اخلاقتم بگم من خیلی شور هیجان داری شادابی و خیلی مهربونی و خونگرم ارتباط اجتماعیت بالایی داری ...

وای ویژگی ها خودمو دقیق گفتییییی🫡

شغلش چیه؟

ارزش صبر کردن منو داره؟

اصن در کل لیاقتمو دارع؟

وای ویژگی ها خودمو دقیق گفتییییی🫡شغلش چیه؟ارزش صبر کردن منو داره؟اصن در کل لیاقتمو دارع؟

احساس میکنم کارمند یعنی پنجاه پنجاه اما درامدش متوسط زیاد پولدار نیست یعنی خوبه نتوسط دهن پر کنه و خیلی احساسی و مهریون به مرور علاقش بهتون بیشتر میشه اره خیلی دروتخته بهم میخورین فقط بگم بخدا من حس ششم نیستم هرچی الان حس کردم هنینطوری گفتم💋💋🫂