2777
2789
عنوان

آیا آدمایی که به ما آسیب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست
زن نباید خیلی صبور و بساز باشه و به کمترین ها قانع باشه چون مرد تنبل میشه و نیازی نمی‌بینه تلاش بیشت ...

همه مردها هم که ذات تنبلی ندارند 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دوست پسر سابقم گفتم تو رو خدا کسی که ۷ سال ازت کوچیکتره رو اذیت نکن ، بهش گفتم یه روز اگه بیاد تو میتونی بهم آسیب بزنی گفت انسان هیچوقت نمیخاد سهوا به کسی آسیب بزنه ، گذشت و اون به حرکتی انجام داد که باعث شد روان و بدنم آسیب زیادی ببینه ، نصف شب ساعت ۳ از خواب میپریدم و جیغ میزدم همون موقع بهش پیام دادم که فلانی ، فلان کارت باعث شده بترسم تو خواب فلان چیزو دیدم که مربوط به کار غیر انسانیت بود ، ولی من ازش میترسیدم ، صب کن از خواب بیدار شد کلی قربون صدقه رفت ولی من سرد شده بودم من مرده بودم 

گذشت و بدترین کار رو باهام کرد همون کاری که ازش وحشت داشتم 

آدما گاهی نمی‌دونن و بعد اینکه می‌دونن باز هم به ندونستن ادامه میدم تا به هدف شومشون برسن

آخرین حرفم بهش این بود که تو که قول دادی بهم سهوا آسیب نزنی پس چرا یهو هیولا شدی؟

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

آدما هرگز آگاهانه ب دیگران آسیب نمیزنن کسی ک اسیب میزنه قطعا ناآگاهانه س کارش

هرگز نگو هرگز 

ادم ها پیچیده تر از اونی هستن که یه قانون کلی بشه در مورد همه اشون به کار برد

به دوست پسر سابقم گفتم تو رو خدا کسی که ۷ سال ازت کوچیکتره رو اذیت نکن ، بهش گفتم یه روز اگه بیاد تو ...

از اول هیولا بوده فقط رو نمی کرده 

از اول هیولا بوده فقط رو نمی کرده

آسیب زیادی دیدم🥺🥲

مرگ رو به چشمم دیدم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

محاله متوجه نباشن!! اونا با توجیه خودشون رو گول میزنن!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

آسیب زیادی دیدم🥺🥲مرگ رو به چشمم دیدم

طرفت از اول برای مقاصد خودش امده بوده منتها ما چشمامون با عشق به روی نشونه ها می بندیم حاضریم ریسک بکنیم تا فقط تو مسیر بمونیم که شاید اخرش قراره با یه عشق پاک تموم بشه  سر خودمون با قول ها بی پایه و حرف های بی اساس گرم می کنیم و اخر مسیر می بینیم تنها و غارت زده هستیم

آره از قصدهولی منظورم این بود که قصدشون ناشی از چیه؟نیت پشت این قصد چیه؟چی باعث شده مثلا طرف کنایه ب ...

بستگی داره طرف کی هست 

و از تو پایینتره 

کجای زندگیته و ....

شخصیت خودشیفته اگر باشه از عقده های توی دلش نشات میگیره یعنی شما حتی ازش پایین تر هم باشی باز هم تیکه میندازه اذیتش رو میکنه چون میخواد باهات بازی روانی کنه 

بعضیام حسادت دارن حسودن نمیتونن تحمل کنن زبونی نیش و کنایه میزنن تخلیه بشن

طرفت از اول برای مقاصد خودش امده بوده منتها ما چشمامون با عشق به روی نشونه ها می بندیم حاضریم ریسک ب ...

دقیقا

بحث پیچیدگی ادما نیستادم اگاه خطا نمیکنه

ادم اگاه 

با ادمی که آگاهانه کاری انجام می ده فرق داره 

ادم اگاه کسی هست که انقدر رشد کرده و آگاهی داره که درک می کنه حق نداره به دیگران که آزاری بهش نرسوندن آسیب وارد کنه ! 

ولی یه ادم هم انقدر دچار مشکلات روحی و روانی هست که آگاهانه به دیگران آسیب می زنه برای اینکه خودش حس خوبی پیدا کنه