2777
2789
عنوان

واقعا دیگه مدرسه حال بهم زن شده

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 45 پست
نه بخدا الان تکالیف بیشترعکس فقط تکالیف امشب پسرم میزارم ببین چقدر زیاد

خب معلم پسر شما خیلی تکلیف میگه.

معلم پسر من مثلا امشب کلا تکلیف نگفته.

یا سه تا تکلیف میگه بعد به پسرم و یکی دو تای دیگه میگه شما ننویسین شما زرنگین.

پسرم عاشق نوشتنه برعکس دخترم که از نوشتن بدش میاد.

چند بار معلمش گفت. گفتم خب نمی نویسه چیکار کنم؟!

جاریم معلمه گفت ولش کن تکلیف نوشتن مهم نیست مهم اینه یاد بگیره. بعد هم گفت بچه های تو خیلی باهوشن نیاز به نوشتن ندارند.

ولی پسرم خیلی نوشتن دوست داره.تکلیف نداشته باشه یه چیزی برای خودش جور می کنه می نویسه یا گاهی تکالیف خواهرش رو می نویسه.😂

من تا حالا برای هیچکدوم یک خط هم ننوشتم گفتم خودتون تنبیه میشین به من چه!

خب معلم پسر شما خیلی تکلیف میگه.معلم پسر من مثلا امشب کلا تکلیف نگفته.یا سه تا تکلیف میگه بعد به پسر ...

پسر من از نوشتن متنفر 

ماشاالله درسش خوبه ولی اصلا نوشتن دوست نداره 

طفلک خیلی اذیت میشه 

فقط املا نوشتن دوست داره 😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا یه جمع ساده روانقدرمیپیچونن که حدنداره مگه چش بوداونجوری

وای دقیقا

خواهر من کلاس چهارمه اصلا خودم میمونم چجوریه اینا

سرچ میزنم گوگل نگاه میکنم

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

هر چند اول و دوم هر چی بیشتر بنویسند هم یادگیری بهتره هم سرعت نوشتن بالا می‌ره هم املاشون خوب میشه.

دخترمم چون دقیقا سه سال اول با کرونا یکی بود اینجوری شده وگرنه مدرسه رو دوست داره فقط از نوشتن خوشش نمیاد تازه امسال یه کم بهتر شده...

اتفاقا زمان ما که بیشتر مشق می گفتن.تایم مدرسه مون هم بیشتر بود.پنجشنبه ها هم می رفتیم.بعدشم ملاک نم ...

درسای الان خیلی سخت تر شده با اون دوره اصلا قابل مقایسه نیست

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

خب معلم پسر شما خیلی تکلیف میگه.معلم پسر من مثلا امشب کلا تکلیف نگفته.یا سه تا تکلیف میگه بعد به پسر ...

کی گفته نوشتن مهم نیست؟ 

ازون نظریه ها بود 

پس این همه نفرات برتر ک نکته برداری میکنن و مینویسن و هزارجور یادداشت برداری میکنن  ...این اشتباهه؟ 

توی سالای بالاتر باید بتونی با نوشتن مسائل رو حل کنی یا تحلیل کنی ...چطور ممکنه نوشتن مهم نباشه؟؟!!!!

خیلی جالب بود ..

وای دقیقاخواهر من کلاس چهارمه اصلا خودم میمونم چجوریه ایناسرچ میزنم گوگل نگاه میکنم

آدم خجالتم میکشه بگه بلدنیستم😅😅

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

یه کم صبر میخاد که متاسفانه با این همه درگیری ذهنی والدین یه کم کار سخت شده.

ولی راهی که من برای دخترم استفاده می کنم اینه که میگم مثلاً تو ریاضیت رو بنویس منم غذا درست کنم ببینم کی زودتر.

همیشه این راه جواب داده و سریع نوشته.

منم غذا رو لفتش دادم که اون برنده شه ذوق کنه.

میگه خب فارسی چی ؟ میگم من ظرفا رو می‌شورم تو فارسی بنویس.باز الکی لف میدم که بنویسه.

خیلی بد خط می نویسه ولی می نویسه.

کلا بچه ها از رقابت خوششون میاد. اگر اهل رقابته این راه رو امتحان کنید 

کی گفته نوشتن مهم نیست؟ ازون نظریه ها بود پس این همه نفرات برتر ک نکته برداری میکنن و مینویسن و هزار ...

منظورم زیاد نوشتنه. یعنی یک هفته هر شب بخوای از روی یک درس بنویسی.

پیام بعدیم نوشتم که نوشتن چه فوایدی داره ولی زیاد نوشتن اونم برای یک بچه دبستانی ممکنه جز تنفر چیز دیگه نداشته باشه.

نوشتنی باید در حد معقول باشه.

و اینکه گفتم جاریم در مورد بچه های خودم اینو گفت.

منظورم زیاد نوشتنه. یعنی یک هفته هر شب بخوای از روی یک درس بنویسی.پیام بعدیم نوشتم که نوشتن چه فواید ...

اهان فکر کردم کلا بیس نوشتن رو کلا گفته بده.

بله منم تکالیف زیاد قبول ندارم چون بچه زده میشه .

مدرسه دختر منم خداروشکر تکالیف کم میدن ..کلا ی ربع زمان میبره چون دستش فرزه خصوصا تو ریاضی.

بیشتر بار آموزشی و همه چیز توی خود مدرسه ست.

اره من که خیلی از مسائل پسرم نمی‌فهمم با اینکه لیسانس حسابداری دارم خیر سرم

مشکل از شما نیست عزیزم درسا سخت شده باز خوبه نت و گوگل و اینا هست وگرنه میموندیم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

یه کم صبر میخاد که متاسفانه با این همه درگیری ذهنی والدین یه کم کار سخت شده.ولی راهی که من برای دختر ...

اره ولی پسر من هیچ جوره از نوشتن خوشش نمیاد 

امشب سه صفحه مشق فارسی نوشته دو صفحه ریاضی دو صفحه انشا 

و کلی اجتماعی و لغات فارسی و ... داشته 

واقعا خسته کنندست 

متاسفانه یا خوشبختانه بچه های الان به خاطر پیشرفت تکنولوژی، هوششون خیلی بیشتر از سنشون هست برای همین خیلی حوصله کار تکراری ندارند. دنبال کاری اند که هم زود انجام بشه هم سریع به موفقیت برسند.

بنابراین زیادی مشق تکراری بدند بچه زده میشه، باید تنوع باشه و تنوع هم معلم خلاق می طلبه.

مثلاً معلم پسر من یه شب میگه کلماتی که از درس یه نقطه دارند بنویسید. یا یه شب میگه کلماتی که سه نقطه بالا دارند بنویسید و باهاش جمله بسازید. این روش ها هم خسته نمی کنه هم خلاقیت بچه رشد می‌کنه اما زمان ما یک هفته کامل هر شب می گفتند از روی کل درس بنویس!!یک کار تکراری...