الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بادمجون و کبابی میکنم پوستش رو میکنمبا چند حبه سیر کامل میکس میکنم نمک و گلپر و یه کم تخم گشنیز پودر شده و اگه سبزی دلار شمالی داشته باشم به جای نمک دلار میزنم با رب انار ترش کامل قاطی میکنم و بهش سرکه میزنم هر کی خورده خیلی خوشش اومده
عزیزجان کلم و کرفس و بادمجون و هویج و سیر رو بامقداری سرکه میپزی.اول هویج رو بریز بعد کلم و کرفس وسیر بادمجون رو آخرسر.درحدی که دوست داری نرم بشن.له نشن هااا.مخصوصا بادمجون رو مواطب باش.بعدش تمرهندی رو با کمی سرکه رقیق کن و ازصافی ردکن توش رب انارهم بریز.بعدش جوزهندی رنده کن و گلپر و سیاهدونه و تخم گشنیز رو آسیاب کن فلفل هم بریز همه رو بریز روی اون مواد اولیه ت