2777
2789
عنوان

اگه آدم واقعا با زیمان گناهاش پاک میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینکه زندگی سختی داشته باشم ولی از وقتی شاغل شدم فهمیدم آدما اون بیرون چقدر بدجنسن چقدر بی‌رحمن م ...

خودتون و قوی کنید و سعی کنید با اعتماد بنفس بشید

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

منم دوران بارداری دقیقا به همین فکر می کردم می گفتم کاش موقع زایمان بمیرم و راحت بشم بعد موقع زایمان ...

من سزارینم فکر کنم تو بیهوشی بمیرم ولی یعنی خدا دلش میاد بعد از این همه شکسته شدن تو دنیا باز با درد و رنج منو ببره اون دنیا پس به کی باید پناه ببریم

والا منم چتد وقت پیش میگفتم بسه دیگه چقد زندگی کنن ...دوتا بچه هم دارم ... زندگی تو ایران همینه نتیج ...

خودمم فکر میکنم شاید همین مشکلات اقتصادی باعث شده آدما اینجور بی‌رحم بشن اگر سیر بودن مثل گرگ همدیگه رو نمیدریدن

من سزارینم فکر کنم تو بیهوشی بمیرم ولی یعنی خدا دلش میاد بعد از این همه شکسته شدن تو دنیا باز با درد ...

به این چیزها فکر نکن.  همیشه چیز خوب از خدا بخواه 

من نوشتم که انقدر مشکلات داشتم که دلم می خواست موقع زایمان بمیرم ولی بعد به دنیا امدن بچه ام با اینکه همچنان مشکلات تو زندگیم داشتم ولی وقتی بچه ام نگاه می کردم غم هام یادم می رفت همه وجودم پر از حس مادرانه و آرامش می شد انگار وقتی بچه ام تو بغلم می گرفتم و بوش می کردم دیگه هیچ چیز دیگه ای برام مهم نبود من و بچه یکی می شدیم سراسر عشق و آرامش. انگار دلم می خواست زمان برای همیشه تو اون لحظه متوقف بشه 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خدا اگه بخواد میتونه در حق کسانی که من بهشون خواسته یا ناخواسته ظلم کردم جبران کنه و رضایتشون را بگی ...

دقیقا همینه

من خودم از بعضیها شاکی ام و از خدا خواسته ام سر پل صراط حقمو بگیره و ازشون نگذره اگر غیر از این باشه راضی نیستم

.