2777
2789
عنوان

اگه آدم واقعا با زیمان گناهاش پاک میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 52 پست
مادر خوانده ی ما بسیار زن خوب و مهربونیه مثل کوه پشتمون هست

خدا براش خوب بخواد، خیر از زندگیش ببینه! 

ما یه زن بابا تو فامیل داشتیم پیش ما درد دل می کرد تازه فهمیدم گاهی وقت ها چقدر به این زن باباها ظلم می شه 

انگار کل فامیل شوهر این گزاشته بودن زیر ذره بین که مبادا کوچکترین حرفی به بچه شوهر نزنه!   بعد بچه به شدن بی ادب و پررو که یعنی به حدی اذیت می کرد که دلم می خواست خودم یه دل سیر کتکش بزنم! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

حق الناس با هیچی پاک نمیشهاما خدا از حق خودش شاید بگذره

خدا اگه بخواد میتونه در حق کسانی که من بهشون خواسته یا ناخواسته ظلم کردم جبران کنه و رضایتشون را بگیره هر چند که من از وقتی شاغل شدم اینقدر از آدما نامردی و آزار دیدم که فکر کنم خودم از خیلی‌ها طلبکار باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزا مثلا کلثوم اکبری هم بعد هر شوهرش که می کشت میتونست بره یکی بزاد گناهشو پاک کنه 😐

😐😐😐😐😐😐😐

حق الناس فرق داره 

خدا حق الله می بخشه 

خدا براش خوب بخواد، خیر از زندگیش ببینه! ما یه زن بابا تو فامیل داشتیم پیش ما درد دل می کرد تازه فهم ...

ممنونم عزیزم

آره واقعا خیلی اسمشون بد در رفته

ولی همه که بد نیستن

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

خدا اگه بخواد میتونه در حق کسانی که من بهشون خواسته یا ناخواسته ظلم کردم جبران کنه و رضایتشون را بگی ...

تو اگه زندگی منو ببینی من چندین بار تاحالا خودکشی کردم خدا منو ببخشه ولی عزیزم دعا برای ظهورو فرج امام زمان بکن بلکه یکم دلت اروم بهتر میشی قوی تر میشی منطقیتر فکر میکنی

کشی که سر زا بمیره حکم شهید رو‌داره ولیییییی هرکسی به این‌جایگاه نمیرسه همین ناامیدی که شما داری یعنی منافات با ایمان به خدا

خدا میگه اماده مرگ باشید ولی هیجوقت نگفته ارزوی مرگ بکنید برای خودتون و بیضترین ابزار شیطان برا نفوذ به ادما ناامیدی

الانم بارداری حساس شدی این افکار رو داری حتمااا با مشاور صحبت کن عزیزم اروم‌میشی

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم‌خدا نکنه بله گناهان پاک‌میشه و لزوما نباید از دنیا بره.بجز حق الناس

دیگه از این دنیا بریدم نه اینکه زندگی سختی داشته باشم نه ولی من به اون زرنگی نیستم که از آدما ضربه نخورم از زندگی سیرم اگه بدونم اون دنیا مورد بخشش قرار میگیرم آرزو میکنم زودتر برم و راحت شم

دیگه از این دنیا بریدم نه اینکه زندگی سختی داشته باشم نه ولی من به اون زرنگی نیستم که از آدما ضربه ن ...

اصلا وقتی بچه ات به دنیا بیاد و بدن کوچولوش ببینی با خودت می گی خدایا حالا حالا به من عمر و سلامتی بده تا بتونم این بچه رو بزرگ کنم و به ثمر برسونم این بچه همه امید و پناهش به من هست

زایمان راحتترین قسمت مادر شدن هست سختی هاش را وقتی؟میبینی که بچه بزرگتر میشه.

منم از؟زندگی راضی نیستم اتفاقا عصر دخترم را بردم حموم آنقدر صبر و حوصله و مهربونی میخواد که گفتم خدایاااا من نباشم کی؟میاد ناز اینو بخره

چرا آخه؟

نه اینکه زندگی سختی داشته باشم ولی از وقتی شاغل شدم فهمیدم آدما اون بیرون چقدر بدجنسن چقدر بی‌رحمن میدونی من اونقدر زرنگ نیستم از پس آدمای این دوره بربیام همش ضربه میخورم