2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت وقتی عادی میشه مجردی بهتر به نظرت میاد

نه بازم خوبه چون مجردی هم بعد یه سنی عادی میشه انسان جفت خلق شده به حضور یک همدم کنارش احتیاج داره ما بر خلاف ذات و طبیعت و تکامل نمیتونیم رفتار کنیم 

امروز حوصله نداری میخایی کل روز رو بخوابی رو تختت ولی مجبوری پاشی ناهار بزاری خونرو تمیز کنی

نههههه این باگشه حالا به نظرت می‌ارزه که به خاطر همین باگش مجرد بمونی چون چیز مهمیه

چیکار کرده مگه

کاراش در مجموع و روی هم باعث میشه این حس داشته باشم

وسط امتحانا منو با یه بچه مریض تنها گذاشته رفته سفر مثلا کاری که خدا داند 

از صبح که رسیده یه بار پیام داده تا الان که شبه نوشته س چطوری؟ 😒😒😒

زنگ هم نزده 

نمیدونم کجا رو اشتباه رفتیم که به سردی رسیدیم 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

به عنوان یه خانم خانه دار:از صبح تا شب درحال کار و بشور بساب و بپز و جمع کن هستی مدام یا دستت کار میکنه یا ذهنت یا هردو و در نهایت کاری که انجام میدی نتیجه ی پایدار نداره ظرف و لباس و خونه دوباره کثیف میشه نامرتب میشه غذا تو ۱۰ دقیقه خورده میشه و انگار هیچ کاری انجام ندادی 

برای ساده ترین امور شخصیت باید با یک یا چندنفر دیگه هماهنگ بشی و اونا رو هم درنظر بگیری 

گاهی پولی که درمیاری و کلی براش زحمت میکشی رو باید تو زندگی خرج کنی و رفع نیازای خودتو به تعویق بندازی

کاملا آزاد و رها نیستی 

گاهی مغزت از فشار اون حجم مشغله و دغدغه میخواد منفجر بشه و در همون حالتم باید مراقب رفتارت باشی که تاثیر بدی رو حال بقیه نذاری