2777
2789

پسرمو چندماهی مهد میبردم تاوقتی میرفت شعر وقران میخوند

اعداد رو میشمارید

الان تقریبا از شهریور خونه است و دیگه نفرستادمش

اعداد رو تا ده دیگه نمیتونه بشماره همرو قاطی میکنه

توحید رو بلد بود اونم دیگ بلد نیست

از دیشب باهاش دارم کار میکنم تنها چیزی ک میگه نمیفهمم بلد نیستم نمیشنوم چی میگی

بازور و کتک و تهدید( چون قبلا بلد بود الان گیج شده واقعا حق دارم ) هرچی میگمو تکرار میکنه بعدش میگم حالا خودت بگو میگه بلد نیستم.

چش شده ازاونجایی فهمیدم بلدنیست ک گفتم بدو لگوهاتو بشمار که بعدا گم شد بدونیم چندتا بود گفت ۱.۲.۷ ۷ونیم ۱۰۰ ۸۰ونیم گفتم دوباره بگو

دوباره هم همینجوری

من کارم با کودکه

چون زورش میکنید لج میکنه 

تفریحی باهاش کار کنید بهش جایزه بدید کم کم راه میفته

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
من کارم با کودکهچون زورش میکنید لج میکنه تفریحی باهاش کار کنید بهش جایزه بدید کم کم راه میفته

درسته

اخه چرا باید اینجوری بشه🥲

فیلمای پارسال پاییزش که مثل بلبل جواب میداد با الان انگار یه ادم دیگست اصلا

میگم توحید رو بخون میگه بسم الله رحمن الرحیم وعجل فرجهم🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کارم با کودکهچون زورش میکنید لج میکنه تفریحی باهاش کار کنید بهش جایزه بدید کم کم راه میفته

چرا اینجوری شده تادیروز اصلا نمیگفتم قران بخون شعر بخون یا اسباب بازیاتو بشمار

اصلا از دیشب اعصابم خورده شدیدا

گوشیشم ازش گرفتم

درستهاخه چرا باید اینجوری بشه🥲فیلمای پارسال پاییزش که مثل بلبل جواب میداد با الان انگار یه ادم دیگس ...

چون اونجا با دوستاش و همکلاسی هاش بوده جو رقابتی بوده خوش میگذشته همه اینا موثره

الان تنها با مامانش مثل اونجا بهش کیف نمیده باید یه کاری کنی بهش خوش بگذره یا خوند تشویق بگیره جایزه بگیره این خیلی موثره

حتی شده در حد یه شکلاتی که دوست داره یا غذای مورد علاقه‌ش

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
چرا اینجوری شده تادیروز اصلا نمیگفتم قران بخون شعر بخون یا اسباب بازیاتو بشماراصلا از دیشب اعصابم خو ...

گوشی هم توی این سن بهش ندی بهتره

یا دیگه خیلی باشه نیم ساعت بترکونه یه ساعت در روز مثلا