2777
2789
عنوان

بچها با نامزدم رفتم طلا فروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 78 پست
ببین خیلی قناعت کار بود نهایت کادو که میخرید من میفهمیدم قیمتش یه تومن بود . خیلی حرف قناعت و اینکه ...

خب دیگه دختر اولویت اون آدم همون بوده🤦🏻‍♀️

خواستگار من حتی در مورد سبک پذیرایی مهمونی ها نظر میداد می‌گفت هر چی تو خونه هست هست لازم نیست مثلا دوغ و ماست با هم سر سفره باشه😶

منم دوزاریم کج بود وگرنه زودتر می‌فهمیدم چقد خسیسه 

خواستگار منم ترک بودمیدونی بعضیا سبک زندگیشون اونطوریه و چون فرهنگشون مرد سالاره فک میکنن هر چی بگن ...

بعد بمن گفت که تو شاغل نیسی تو پولدار نیستی  .نمیخوامت 

گفتم اون موقع که من باهات رابطه رفتم تو چی داشتی یه سرباز و بیکار و بی پول من به پات موندم الان که رفتی سر کار میگی من کم هستم . من هنوز کار خوب پیدا نکردم ... 

یعنی از یه انگشتر بحثو برد اینجااها بعدم بهم خورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه دختر اولویت اون آدم همون بوده🤦🏻‍♀️خواستگار من حتی در مورد سبک پذیرایی مهمونی ها نظر میداد ...

من دلم میسوزه که عشقم حروم شده 

کاش اینم نتیجه دوسه ماه رابطه بود 

ولی دیگه باید برات تجربه شده باشه و به راحتی از کنار این چیزا نگذریمن که کلی برام تجربه شد

بعد میگفت تو که خودتون وضع مالی خوبی ندارین که خرج کنم انقدر مایه بزارم 

یکمم از این لحاظ اعصابم خرد شد خب ما نداریم اونم سو استفاده میکنه که اصلا هیچ کاری برام نکنه اجازه حرف بهم نده

بعد شک کردم به خودم که نکنه حالا من واقعا نباید چیزی بخوام وقتی خودم وضعم بده نکنه پروییه 

یکاری کرد من به خودمم شک کردم 

ولی اون دیگه بی نهایت داشت یه کلام حرف میزد

بعد میگفت تو که خودتون وضع مالی خوبی ندارین که خرج کنم انقدر مایه بزارم یکمم از این لحاظ اعصابم خرد ...

😏میخواستی بگی تو که از خدات بود دختر اینطوری بگیری که کمتر براش خرج کنی

اولش هی میگن وضع مالی و حمایت خانواده برامون مهم نیست چون میخوان خودشونم خرج نکنن 

ولی وقتی پای عمل برسه اینطوری میکنن متاسفانه اینطور آدما علاوه بر خساست ادب هم ندارن باز شاید با خساست بشه کنار اومد ولی با این طرز حرف زدن هرگز

من نمیفهمم یسریا میگن اولش کم توقع نباشین طرف مقابل پرو نشه .من میخوام معمولی باشم ولی هی میگه نه نه ...

خونه بابات هر لباسی میپوشی 

همونو بخر واسه مراسمت

فراموشی کیمیاست