2777
2789
عنوان

تو خونه شوهرم فقط باید نون و پنیر بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بچه نشید مگه با قهر غذا نخوردن متوجه میشه

بخاطر اون نیست

از بس دیشب غرورم شکست این تصمیمو گرفتم

اون اگه ادم بود اینارو نمیگفت

🌱السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَنْوَارِ الزَّاهِرَةِ🌱🦋

دیونه ای تو دخترنگو نمیخورم بگو وظیفه ات هنوز غر هم بزن بگو کم خریدی بیشتر بخر بگو میخوای خودتم بخور ...

چند ساله همینارو گفتم

ولی هر لقمه مثل زهره برام

نمیخوام همه عمرم اینا و بشنوم 

یه مدت ادامه میدم شاید به خودش اومد

عزیزم بعداز ده سال قلق این مرد دستت نیفتاده 

الان دیگه باید شناخته باشیش 

بعضی ها گرسنه میشن سردرد میشن ودیگه هیچی حالیشون نیست 

بجای کاسه بشقاب جدا کردن 

یه خورده دقت کن ،هرچی میاره خونه سهمشو بزار جلوش ،مدیریت کن 

با زبون خوش بگو بچه ها میخورن نمیشه جلو شکم بچه رو گرفت 

حداقل هر لقمه مثل زهر نمیمونهفکر کن لقمه ای رو بخوری که چشم دنبالشهاین لقمه سرطان میشه

ببخشیدا اون وظیفشه بخره بخوری توهم بهش سرویس بدی یعنی تمکین کنی حالا که نمیخره بخوری یا نمیزاره میخوای چیکارکنی بازهم تمکین کنی ؟اگه اینطوریه واقعا که احمقانه است یعنی رسما شدی برده اون،من بحات بودم اونقدر میخوردم تا چشمش دربیاد البته باعرض پوزش

باورت میشه اینو برام فرستاد😃

خب دیگه الان یه کباب هم برا خودت بزن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بخاطر اون نیستاز بس دیشب غرورم شکست این تصمیمو گرفتماون اگه ادم بود اینارو نمیگفت

بی خیال شو عزیزم زندگی تلخش نکنید اگه اون متوجه نیست شما به خاطر آرامش خودتون ندیده نشنیده عمل کنید 

عزیزم بعداز ده سال قلق این مرد دستت نیفتاده الان دیگه باید شناخته باشیش بعضی ها گرسنه میشن سردرد میش ...

تو خونه پدرش همیشه دعوا سر همین بوده

مادرش هرچی خوراکی داشتن چ برنج چ میوه هرچی همیشه یواشکی میداد به خواهر برادراش پدرش متوجه میشد دعوا میشد یا پرخوری میکرد احساس میکنه منم مثل مادرشم

بخدا سهمشو همیشه جدا گذاشتم دعوامونم سر این بود ک گفتم کیک برات گذاشتم بخورش گفت کی اوردی نخوردم گفتم فکر کردم بچها میان باهات میخورنش بعدا میگی هودیش ب من ندادی قاطی کرد ک چرا اینو میگی بهد خودش گفتشون بهم انگار دروغ گفتم

ببخشیدا اون وظیفشه بخره بخوری توهم بهش سرویس بدی یعنی تمکین کنی حالا که نمیخره بخوری یا نمیزاره میخو ...

نخوام تمکین کنم هم بزور انجام میده یک اشغالیه

چند ساله همینارو گفتمولی هر لقمه مثل زهره برامنمیخوام همه عمرم اینا و بشنوم یه مدت ادامه میدم شاید ب ...

به خودش نمیاد 

تو هم مثل خودش باش بزن به در نامنتی همیشع سرش غر بزن بگو خسیسی 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40