2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 92 پست
اسی واقعا نمیدونم چرا بعضی خانما اینجورین که چی بشه اصلا مردا به این چیزا توجه نیمکنن خود ما هستیم ب ...

ربطی ب مرد نداره.حس خودت بیشتر میشه.وگاهی برا بعضیا بزرگن شورت ک بپوشن اذیت میشن و مدام هم عفونت

اسی واقعا نمیدونم چرا بعضی خانما اینجورین که چی بشه اصلا مردا به این چیزا توجه نیمکنن خود ما هستیم ب ...

اتفاقا چون اونا خیلی توجه میکنن اینجوری میشیم😭😭

مثلا تو کامنتا اینستا خیلی میبینم میگن.. صورتی..  کلوچه و فلان و اینجور حرفا..  بخدا اصلا سر این چیزا دلم نمیخواد ازدواج کنم دیگ💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ب مرد نداره.حس خودت بیشتر میشه.وگاهی برا بعضیا بزرگن شورت ک بپوشن اذیت میشن و مدام هم عفونت

من واقعا متوجه نمیشن استانداردش چجوریه و غیر نرمالش چشکلیه 

شاید درکی ندارم اگه اذیت کننده اس خب عمل شه بهتره ولی صرفا زیبایی نمیپسندم

من واقعا متوجه نمیشن استانداردش چجوریه و غیر نرمالش چشکلیه شاید درکی ندارم اگه اذیت کننده اس خب عمل ...

اره برا زیباییش زیاد مهم نیست.البته من فکر میکردم بزرگن و زیادی حساس بودم تا اینکه خانم دکتر توی مطب نشونم داد او قسمتی رو ک مال ی خانم بود و جداش کرده بود.عجیب ترین چیزی بود ک دیدم.واقعا ترسناک و بزرگ و سیاه

اتفاقا چون اونا خیلی توجه میکنن اینجوری میشیم😭😭مثلا تو کامنتا اینستا خیلی میبینم میگن.. صورتی.. ک ...

اونا مرد نیستن ...

مردی که عاشق زنش باشه اینچیزا مهم نیس براش 

با آدم خوب ازدواج کن 

مکه همه ی خانما متاهل عمل کردن!؟ 

من واقعا متوجه نمیشن استانداردش چجوریه و غیر نرمالش چشکلیه شاید درکی ندارم اگه اذیت کننده اس خب عمل ...

منم استاندارد نمیدومم خب صرفا بر اساس احساس خودمون..  مثلا من خودم متوجه میشم نا متقارن 

واااااای خدایی چرا خودتون دوست ندارین ؟؟یعنی چی نامتقارنن ؟؟ مگه مردا کین چین که بخاطرشون خودمون عذاب بدیم ؟؟

والا من با ۳ تا بچه زایمان طبیعی ، اینقدر از خودم ایراد نمیگیرم ،تاااااازه انقدر تو همین ساید شنیده بودم که وااای آدم گشاد میشه . بعد زایمان از ترس خودم نگاه نمیکردم ،حس میکردم الان با غار علیصدر مواجه میشم ، ولی دیدم نه خبر نیست ، فقط به زیبایی مجردی نیست . 

بدن خودتون دوست داشته باشین .

به فکر ارتقا خودتون باشید پیشرفت کنید ،کتاب بخونید مطالعه کنید ورزش کنید .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)