2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برم روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم توضیح بدید؟روانشنلس خوب چه ویژگی داره؟من میخوام‌برم‌پیش کسی که معروفه تو شهرمون و ۶۰۰ نظر م ...

ببین‌ اولین چیزی که به درمان کمک میکنه اینه با روانشناست راحت بتونی صحبت کنی یبار حضوری باید بری ببین اصلا میتونی با این ادم درباره مشکلاتت صحبت کنی؟! شاید حس معذب بودن بگیری یا باهاش حال نکنی اگر اینجوری بود بدون باید بری پیش یکی دیگه

درباره علمشم مشخص میشه اگر کم کم دیدی تفکراتت داره عوض میشه به سمت بهتر شدن یعنی درسته اما اگر بدتر شدی یا همونجوری موندی باید بری پیش یکی دیگه

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
کم بدبختی دارم اینم اضافه شد باید حتما کنکور قبول شم جز اون چاره ای ندارم🤦🏻‍♀️

یه راهکار ساده بگم 

توی کاغذ هرچی اومد ذهنت بنویس حتی اگر مسخره بود 

بعد پاره کن بنداز دور حس کن اینجوری از ذهنتم انداختی بیرون 

بعد زود خودتو مشغول درس کن

یه راهکار ساده بگم توی کاغذ هرچی اومد ذهنت بنویس حتی اگر مسخره بود بعد پاره کن بنداز دور حس کن اینجو ...

بخوام بنویسم رمان میشه بعد هر چقدر میپردازم بهش بیشتر کش پیدا میکنه😂🤦🏻‍♀️ شاید مغزم از این طریق داره دوپامین تولید میکنه اخرین راه همون قرصه

بخوام بنویسم رمان میشه بعد هر چقدر میپردازم بهش بیشتر کش پیدا میکنه😂🤦🏻‍♀️ شاید مغزم از این طریق د ...

دقیقا قضیه دوپامینه😂

تنها راه اینه باز فکرت درگیر شد بزنی تو سرت بگی بسه درس بخون😂

آره هنوز بعضی وقتا چشمم بهشون میوفته مث اینایی که ترک کردن موادو جذب میشم سمتشون😂اصلا استفاده نکن

برا چه مسکلی قرص می‌خوردی؟تاثیر داشت اصلا رو مشکلت؟

برا چه مسکلی قرص می‌خوردی؟تاثیر داشت اصلا رو مشکلت؟

حمله عصبی خفیف،اضطراب و افسردگی و بیش فعالی و حساسیت شدید به کوچیکترین صداها 

یمدت آروم بودم ولی کم کم خواب آور شد هیچی از کلاسام نمی‌فهمیدم کلی باعث عقب افتادگیم شدن دیگه بیخیال شدم و البته سخت بود میل شدیدی بهشون داشتم

حمله عصبی خفیف،اضطراب و افسردگی و بیش فعالی و حساسیت شدید به کوچیکترین صداها یمدت آروم بودم ولی کم ک ...

خودسر قطع کردی؟ ریتالینم توشون بود؟ فایده نداشتن؟