2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برم روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل بهتر شه من حتی کتابخونه هم رفتم چند ماه کمکی نکرد

برو پیش یه روانشناس حاذق اگر لازم باشه ارجاع میده به روانپزشک

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
برو پیش یه روانشناس حاذق اگر لازم باشه ارجاع میده به روانپزشک

مثلا چ تکنیک هایی میخواد بگه ،هر موقع فکر اومد سرت رو کاغذ بنویس؟ اهنگ گوش نده نمیدونم پارت های مطالعاتیت کوتاه کن و.. کمک نکرد🤦🏻‍♀️

مثل توعم افسردگی دارمهیچکاری نمیتونم بکنم

افسردگی من درصدش زیاد نیس نسبت ب بقیه 

من بیشتر حواس پرتی عدم تمرکز خیالپردازی ناسازگار پردازش مغزی کند و.. ایناعه

مثلا چ تکنیک هایی میخواد بگه ،هر موقع فکر اومد سرت رو کاغذ بنویس؟ اهنگ گوش نده نمیدونم پارت های مطال ...

عزیزم من خودم روانشناسم و میدونم که میگم دیگه

این چیزای ابدوغ خیاری رو کسی گفت از مطب خارج شو

سعی کن یه روانشناس با رویکرد تحلیلی پیدا کنی

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
عزیزم من خودم روانشناسم و میدونم که میگم دیگهاین چیزای ابدوغ خیاری رو کسی گفت از مطب خارج شوسعی کن ی ...

یعنی علت خیالپردازیم؟ بیشتر وسط درس موقعی ک حوصلم سر رفت یا مطلب سخت بود مغزم نمی‌کشه خیالپردازیم شروع میشه 

و در مورد گذشته هم ب ادمی ک قبلا تو زندگیم بود فکر میکنم خاطرات رو مرور میکنم یا ب چیزایی ک در اینده دلم میخواد داشته باشم میاد تو سرم یا وقتی اتفاقی افتاده یا قراره بیفته از پیش با صدای تو سرم هی در مورد حرف میزنم

یعنی علت خیالپردازیم؟ بیشتر وسط درس موقعی ک حوصلم سر رفت یا مطلب سخت بود مغزم نمی‌کشه خیالپردازیم شر ...

عزیزم با چیزایی که میگید شما باید دارو بخوری تا هورمون هات متعادل بشه در کنارش روان درمانی بشی

مقاومت کنی خودت بدتر میشی

عزیزم من خودم روانشناسم و میدونم که میگم دیگهاین چیزای ابدوغ خیاری رو کسی گفت از مطب خارج شوسعی کن ی ...

میشه یکم توضیح بدید؟

روانشنلس خوب چه ویژگی داره؟

من میخوام‌برم‌پیش کسی که معروفه تو شهرمون و ۶۰۰ نظر مثبت داره تو نت 😐

عزیزم با چیزایی که میگید شما باید دارو بخوری تا هورمون هات متعادل بشه در کنارش روان درمانی بشیمقاومت ...

همون دیگه منم میگم قرص نیاز دارم حس میکنم مخصوصا ک کنکور دارم چند ساله فرصت هامو از دست دادم سر این مسائل 🤦🏻‍♀️