2777
2789

بچها اولین مورد اینکه شوهرم پول داره و دستش به دهنش میرسه ماشینش خارجیه حتی زمانایی ک باهم بودیم دخترای خاک بر سر خیلی بهش نخ دادن ک مشخصه برا پولش بوده 

دومین مورد اینکه اصلا دوستای خوبی نداره  اون سری به دوستاش زنگ زده بود گفت کجایید دوستاش گفتن اومدیم سعادت اباد ک... بازی!   و فقط شوهرم  بینشون‌متاهله بقیه مجردن 

اون شبی اومد خونه بوی ادکلن زنانه میداد(شوهرم بوتاکس زیر بغل زده و عطر ادکلن استفاده نمیکنه  و منم از اون نو ادکلن دارم و رفتارشم اون شب عجیب بود اصلا نشست هم اومد سریع لباساشو عوض کرد 

منم رفتم از جا لباسی پشت در بو کردم  درحالی ک همیشه میشینه بعد چند دقیقه عوض میکنه 

جوون و ۳۰ ساله ام هست ک کاری ندارم 

اون دفعه با رفیقاش رفته بودن بام( کوهسار شهرک غرب اگر بشناسید)  صداش خوبه  اهنگ میخونم اخ ک دیگه فرنگیس عشق تو داغونم کرد رو خونده بود استوری کرد این اهنگ اصلا مربوط به یک ادم متاهل نمیشه بنظرم 

نظر شما چیه به نظرتون خیانت میکنه یا نه 

چطور مچشو بگیرم

اها گوشیشم نمیده بهم و رمزشو ندارم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.